Iskanje

Avto Prestavna Ročica Hoodies Pokrov Avtomobila Transformator Gumbi Za Kritje Modi Hooded Majica Plišastih Hoodie Obliko Avto Transformator Gumbi Kritje Za

  • ( 0 Ocene )
  • €2.65
  • €3.79

Opis

Želijo dodati nekaj voh za vaš avto notranjost?Naše Prestavna Kritje, bo vaš avto izgledal bolj dinamično!Ne le, da zagotavlja udoben oprijem, ampak tudi preprečuje piling in pokanje.Plus, to je enostavno za čiščenje in vzdrževanje, zaradi česar je kot nalašč darilo za avtomobilske navdušence.

Ime izdelka: Prestavna Ročica Pokrov

Velikost izdelka: (pribl.)12 cm/cm dolge 4.72

Teža: približno 20 g

Material: pliš tkanine

Seznam Vsebine:

1* Avto Prestavna Ročica Hoodies Zalivu

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Avto Notranje zadeve Styling: Povzdignil videz vašega avtomobila notranje zadeve z našo Prestavna Hoodie.Svojo stilsko in edinstven design, featuring srčkan plišastih hoodie obliko, bo vaše prestavna ročica izstopajo.

2.Preprečiti Piling in Pokanje: Imejte prestavna ročica je videti nove naš zaščitni pokrov.Varuje vaš bunka iz vsakdanje obrabe.Ne samo funkcionalno, naše kritje dodaja slog za vaš avto notranjost.

3.Dolgoletne Življenja: Prestavna Hoodie se ponaša s kakovostno plišastih materiala, ki zagotavlja udoben oprijem, medtem ko trpežnost in dobro je zaključek jamstvo za dolgotrajno uporabo.S paleto barv, da bo ustrezala vsako razpoloženje in osebnost.

4.Širok Obseg Uporabe: Primerno za večino tipov vozil, vključno z limuzine, športna terenska vozila in tovornjaki, univerzalni fit obljube popolno zaščito pred prahom, praskami in umazanijo, medtem ko dodajanje dotikajte stila vaše vozilo je notranje zadeve.

5.Idealna Darila za Prijatelje: Uživajte brez težav prestavna hoodie za montažo in demontažo z ta eleganten avto opremo.Odlično darilo za sodelavce in ljubljene.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno