Iskanje

Stojalo za Shranjevanje Polje Dustproof Visoke Kakovosti Imitacije Teak Kritje Kabel Manager Računalnik Priključite V Zvezdišče Škatla za Shranjevanje 2PC

  • ( 0 Ocene )
  • €35.00
  • €60.35

Opis

[SMART UPRAVLJANJE kablov REŠITEV] Vsakdo ima površino ali dva o svojem domu ali v pisarni, kjer bala 'Kabel Hobotnica' živi, pod računalniški mizi, za TV stojalo, ali okoli igralno konzolo.Ta kabel organizator polje pomaga skriti proč razdelilnikov, USB kablov, prenapetostna zaščita, TV, za domačo ali pisarniško uporabo.

[ULTIMATE KABEL UPRAVLJANJE SET] Vključuje 2XLarge cable box (za 15,7 x povprečno 40,5 x 13.6 cm), je lahko hitro in trajno prežene tiste grde napajalne kable, da bo vaš prostor videti bolj privlačno in urejeno.

[PREMIUM & TRAJNO GRADIVO] kabla polje, iz varne ABS materiala, odporne na udarce, ognju, električno varen in odporen na praske, poskrbite, da imate varno in urejeno okolje.

[STILSKO IZPOLNJUJE VARNOSTNE] S a eleganca frost beli konča in lesen pokrov, bo mešanica z vsako dekor, tudi kompaktna oblika, enostavno, da žica polje spravljen kjerkoli vam je všeč.Kabel za upravljanje polje je ne le preprečuje spotikanje žice za vas, ampak aslo zaščito vaši otroci ali hišni ljubljenčki stran od elektronike nevarnost.

[NEVERJETNO DARILO] Naše kabel organizator se zavezuje, da reševanje kabel nered vprašanja na dom in pisarno, ki vam daje varno in brez navlake okolje.Odlično darilo za družino in prijatelje, naj uživajo udobje in urejeno prostor prinesel s cable box z vami.

Barve: White & Black

Material: plastika

Vsebina Paketa:

2 x dozi

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno