Iskanje

Desko Izvajanje Ročaj dolgotrajno Paddle Board Stand Up Grip Ročaj Ergonomsko Ročaj Žilavost Paddle Board Pribor Za

  • ( 0 Ocene )
  • €10.50
  • €21.43

Opis

Opis:

Izvajanje desko pravkar postalo lažje z našo močan in čvrst Paddle Board Izvajanje Ročaj!Zasnovan posebej za jadralne, da ne povzroči ročno utrujenost in lahko enostavno dal v torbo za on-the-go promet.Izkušnje odlično učinkovitost s tem, mora imeti opremo!

Specifikacija:

Ime: Paddle Board Ročaj

Material: PVC

Velikost: približno 13*12*6 cm/5.11*4.72*2.36 v

Teža: približno 170 g

Barva: črna/bela

Seznam Vsebine:

Paddle Board Ročaj*1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, ki je prikazano na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Žilavost in Trpežne: iz visoko kakovostnega PVC materiala, to paddle board ročaj je, odporne na obrabo in trajne.To moči upreti močnim pritiskom in vpliv, ki zagotavlja dolgo uporabo času.

2.Okrepljeno Oprijem, Udobje: Uživajte veslanje brez roke utrujenost uporabo ergonomskih paddle board ročico, ki je bila zasnovana tako, da se popolnoma prilegajo vaši dlani, preprečevanje zdrsov in zagotavlja udoben oprijem.

3.Prenosni Udobje: Vzemite vašega veslo odbor na poti z lahkoto s tem paddle board ročaj.Lahek in kompakten, se prilega v torbo in ne zavzamejo veliko prostora.

4.Odlično Učinkovitost: Z trpežne in lahke zasnove, to paddle board ročaj se lahko kosajo z dolgotrajno uporabo v morski vodi, brez dodajanja kakršne koli obremenitve paddle board.

5.Idealen Prisotni: Povzdignil vaš deskanje izkušnje s tem skrbno oblikovana paddle board ročaj.To je odlično darilo za deskarje, in zagotavlja neverjetni udobje.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno