Iskanje

92-180" hišni kino Projekcijski Zaslon, Zvok, Akustični Pregleden Vezavi perforirano Pregleden Akustično bela kino zaslon

  • ( 0 Ocene )
  • €813.79
  • €1 085.05

Opis

92-180 Palčni Fiksni Okvir 4K Akustični Pregleden Projektor Zaslon Bela Mikro-Perforirano Projekcijski Zasloni Za Domači Kino je visoko kvalificirane nič rob okvirja zaslona z 8K /4K Svetlo Bele Perforirano Akustično prozorno Bela spredaj projekcijski zaslon materiala, zasnovan tako, da celotno zvok fazi lahko postavi neposredno za zaslon na horizontalni osi, omogoča zvočne sledi, da je v popolnem usklajevanju z osupljivo slike na zaslonu.Ta omogoča povsem realistično avdio in video doživetje.

KLJUČNE ZNAČILNOSTI

1. Ime izdelka: 92-180 Palčni Fiksni Okvir 4K Akustični Pregleden Projektor Zaslon Bela Mikro-Perforirano Projekcijski Zasloni Za Domači Kino

2. Zaslon Material: 4K Bela Perforirano Akustično Prozorno

3. Pridobili: 0.95 Zorni kot: 165 stopnjo

4. Moire-free, ne ALR materiala

5. Široko razpršitev enotnosti-ohranja svetilnost

6. 4K UHD in Aktivne 3D ready

7.Črna Podloga: Črna scrim vključene-fiksni okvir

8. Projektor vnesite združljivost: Kratek in standard vrgel

9. Priporočene Aplikacije: V steno zvočnik ali za zvočnik za postavitev 1080P in 4K Projektorji

10. 1-Letno garancijo Proizvajalca

VEČ INFORMACIJ

Večno Klasiko

Ko gre za zunanji robovi zaslona, ne usede za nič manj kot črnega žameta.Svetloba vpija lastnosti črnega žameta, ki so potrebne za optimalno izkušnjo gledanja.V prvem razredu okvir iz aluminija zagotavlja, strukturna togost.Obrtniški črnega žameta okvir, ki zagotavlja končni črno sliko meje, z akustično prozorno funkcije.

Naj Gre Skozi Zvok

Z akustično prozorno funkcije, zvok, ki prihajajo iz vaših zvočnikov lahko z lahkoto prehajali skozi, kar za akustično pregleden zaslon in najboljšo ločljivost slike, ki ste jih kdaj videl, uživajo visoko kakovost in izjemen prostorski zvok, vsako mesto je akustična sweet spot.

Svetlejšo Barvo

Multi-chromogenic plast omogoča najboljšo kakovost slike.Z dodatki črno podlago, ki blokira svetlobo od zadaj zaslona, enostavno poveča vaš domači kino.

Namenjen Najboljše Iz Obeh Svetov

Mikro perforacije so tako majhni, so skoraj neopazna s prostim očesom, in popolnoma neviden, ko projektor je na.Zvok, ki prihajajo iz vaših zvočnikov lahko z lahkoto prehajali skozi, kar za akustično pregleden zaslon in najboljšo ločljivost slike, ki ste jih kdaj videl.

Prinesite Kinematografsko Doživetje Doma

Združljiv z dnevno 3D filmov, 4K, HDTV, PPT, slike in igre.,dejansko 165° kotov gledanja, ko seznanjene z HD projektor, boste lahko uživali v kino kakovostno zabavo doma.

Naj Gre Skozi Zvok

Z akustično prozorno funkcije, zvok, ki prihajajo iz vaših zvočnikov lahko z lahkoto prehajali skozi, kar za akustično pregleden zaslon in najboljšo ločljivost slike, ki ste jih kdaj videl, uživajo visoko kakovost in izjemen prostorski zvok, vsako mesto je akustična sweet spot.

PODROBNOSTI IZDELKA

VITRINE

ZASLON MATERIALA

4K Bela Perforirano Akustično Prozorno je mehko PVC mat bela tkanina.Z akustično prozorno funkcije, zvok, ki prihajajo iz vaših zvočnikov lahko z lahkoto prehajali skozi, kar za akustično pregleden zaslon in najboljšo ločljivost slike, ki ste jih kdaj videl, uživajo visoko kakovost in izjemen prostorski zvok, vsako mesto je akustična sweet spot.

Občinstvo je razdaljo gledanja nižja od prvotnega 6 m do 2,5 m.Odsevni površini z zatiranje mikro prizmo fizično strukturo, ujema s 4k projektorji, širši kotov gledanja, in jasno, naravne kakovosti, lahko jasno predstavljajo fine ljudi, od trepalnic, lahko reproducirajo projektor sama široki kot odlično naravno kakovost, boljši zvok, da občinstvo uživa.

VELIKOSTI IN SPECIFIKACIJE

VELIKOST

PAKET


  • Prenosni: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Tkanine: Tkane akustični zvok pregleden
  • Format: 16
  • Blagovna Znamka: XSTROMSON
  • Vrsta Zaslona: Okvir Zaslona
  • Certificiranje: FCC
  • Material: Mat Bela Tkanina, Vlakna Steklo

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno