Iskanje

Matematika Igrače Za Otroke 3-5 Caterpillar Štetje Igre Montessori STEBLO Math Dodajanje Odštevanje Učenje in Izobraževanje Razvojne

  • ( 0 Ocene )
  • €12.03
  • €23.13

Opis

Povečanje vašega otroka štetje sposobnosti z našega Malčka Štetje Igrače!Narejen brez burrs za varno igrali, več barv bo spodbudila svoje čute.Namenjen tako za fante in dekleta, da se poveča njihov odnos in komunikacijo.Razvoj vašega otroka kognitivne sposobnosti na zabaven način, z našim štetjem igrače.

Specifikacija:

Ime izdelka: Štetje Igrače

Izdelek material: les, netkane tkanine

Velikost izdelka: 29.6*22*4.5 cm

Teža izdelka: o 680g

Primerno starost: 3 let in zgoraj

Seznam Izdelkov:

Igra polje*1

Število disk*16

Majhne kroglice*10

Številko kartice*20

Leseno kladivo*1

Pinceta*1

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Razviti Sposobnost: To štetje igrača pomaga otrokom, da razvijajo svoje fine motorične sposobnosti, logičnega razmišljanja, sposobnost, hands-on sposobnost, štetje sposobnost in roko oči usklajevanja.To je zabavna in izobraževalna igrača, ki spodbuja otrokove radovednosti.

2.Vizualno Senzorično Razvoj: To štetje igrača spodbuja vašega otroka barvno dojemanje, z več barve, okrepiti svoje vizualno senzorično razvoj.

3.Povečanje Razmerja: Naše štetje igrače spodbujajo komunikacijo in timsko delo, spodbujanje močne vezi med otroci ali starši in otroci.Oblikovan je tako, da spodbudijo sodelovanje in razvoj socialnih spretnosti, ki omogočajo sodelovanje in kooperativno igro.

4.Visoko kakovostni Material: visoko kakovostni les material, ki se uporablja v naše štetje igrače je skrbno spolirana zagotoviti brez burrs ali grobih robov.To je tudi čvrst in vzdržljiv.

5.Darilo za Otroke: izberete lahko, da je število igrač kot rojstni dan, Božič, Dan Otrok, ali novoletno darilo za vaše otroke.Ti bodo z veseljem sprejeti.


  • Predmet: Matematika
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno