Iskanje

Kadila Sklede Čaj Luči Pentagram Vzorec Ponuja Posodo Doma Dekor Izdelkov Za Kuhinje, Dnevna Soba Temo Stranki Slovesnosti

  • ( 0 Ocene )
  • €10.22
  • €25.56

  • Sku: s196054
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Doma Dekor

Opis

Izkušnje razkošje hrana razred 304 iz nerjavečega jekla, ki služijo sklede.Kot nalašč za različne energije rituale, to elegantno pentagram vzorec bo določil razpoloženje za vaše goste.Non-škrabav, ki niso kosovni in enostaven za uporabo, te sklede so mora imeti poleg kuhinje.Roke na teh eleganca, ki služijo sklede danes!

Specifikacije:

Ime izdelka: Slavnostno svečnik dekoracijo skledo

Glavni material: nerjaveče jeklo

Proces proizvodnje: brušeno in mlečno proizvodnjo + graviranje

Jekla skledo specifikacije: Bowl usta širina: približno 10 cm/3.94 cm, Spodnji širina: približno 7 cm/2.76 cm, Skledo višina: približno 5 cm/1.97 cm

Karton velikost: približno 11*11*6 cm/4.33*4.33*2.36 cm

Teža: približno 100 g+/-3g

Seznam Vsebine:

1pc*Ponudba skledo

Opomba: velikost se meri ročno, se bo napaka ±5 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Rje-Dokazilo Material: Izdelane z visoko-iz nerjavečega jekla, ta Ponudba Skledo ponaša rje dokaz lastnosti za varno in higiensko porcijo.S svojo enostavno za čiščenje in trajne značilnosti, to je kot nalašč za serviranje hrane ali vode, da vaše hišne ljubljenčke ali božanstva.

2.Aromaterapija Skledo: Smete pozitivne energije v vašem domu z našo vrhunsko ponudbo skledo.Kot nalašč za energijo, rituali, kot so razmaže, crystal, in candlelighting, to skledo ustvarja sveti prostor za meditacijo, zdravljenja, in samozavedanja.

3.Mnogokotniki Vaš Prostor: Sprostili mistične energije z našo Ponudbo Skledo.Z pentagram design, brušeno in motnega, teksturo in edinstveno čaj lahka imetnik, lahko dodate očarljivo dotik za vsako sobo.

4.Udobno Uporabo: Ti iz nerjavečega jekla, ki služijo sklede so nežno zaobljene robove in so stabilne v roko, zaradi česar je enostaven za uporabo in ne-škrabav.So kot nalašč za ponuja malice, solate, sadje, in še več.

5.Doma Naglas: Ustvari vabljivo vzdušje v vaš dom z našimi srednje velikih ponujajo skledo.To je čudovit kos doma dekor, ki se neopazno zlije s kateri koli slog.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno