Iskanje

Bron Aluminija Kip SmokingPipe Živali z Očali, ki Visi Wall Mount Medved Louie Malo Miško Frankie Predporočna za Steno Vrt

  • ( 0 Ocene )
  • €8.40
  • €22.10

  • Sku: s197570
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Doma Dekor

Opis

Bron Aluminija Kip SmokingPipe Živali z Očali, ki Visi Wall Mount Medved Louie Malo Miško Frankie Predporočna za Steno Vrt Bullet Točk: 1.Lepe Slog: Odlične izdelave, očarljive podrobnosti in klasičnih silhuet definirati trajne zbirke in povezujejo lepe slog preteklosti.Z odlično izdelave in visoko-kakovostne smole materiala te Živali z Glavo Stenski Dekor značilnosti non-zbledi in se lahko upre vse vrste sončnih žarkov.

2.Obsežna Uporaba: Te živali glavo kiparstvo je kot nalašč wall art, soba dekoracijo, ki gre tudi z vse dnevna soba, spalnica, in pisarniško pohištvo.In to se lahko uporablja tudi kot odličen vrtni okraski, mini rastlinski okraski.

3.Enostaven za Namestitev: To potrebuje le, da traja nekaj minut, da se namesti Jelena Glavo Stenski Dekor.Pritrdite rogovje jelena, da jelen je glavo in nato izberite idealno mesto na steni za ta ornament, ki se dajo.Oblika tega kiparstvo je inovativna in zanimiva, in vam bo všeč.

4.Primerna velikost: Velikost te Živali Glavo Kiparstvo je o 40x26CM / 15.74x10.23in, glavo velikost je približno 20x13cm / 7.87x5.11in, in antler velikost je približno 20x5cm / 7.87x1.96in.Lahko jo prikažete v kateri koli prostor.

5.Holiday Gift: Ta jelen wall art dom dekor, ki je edinstven in popolnoma nova.Ponujajo to jelena glavo kiparstvo, da vsak od vaših prijateljev ali družine, in pokažite svojo ljubezen in naklonjenost do njih.

Opis: To Predporočna Glavo Wall Mount je narejen iz kakovostne smole materiala, z vrhunsko ročno pobarvan, in polirani.Te Živali Glavo Stenski Dekor, je živ in nežen, kar je veliko Božično darilo za svojo družino.

Značilnosti: 1. Živali Glavo Skulpture, ki je enostaven za namestitev, in dve rogovja jih je treba namestiti.

2. Naše Jelena Glavo Stenski Dekor lahko upre vse vrste sončnih žarkov in ne zbledi.

3. Jelena Glavo Kip ni primeren le za sobno dekoracijo pa tudi se lahko uporablja za vrtove, terase, itd.

Tehnični Podatki: Material: Smole

Velikost: o 40x26CM / 15.74x10.23in velikost Glave: o 20x13cm / 7.87x5.11in Rogovja velikost: o 20x5cm / 7.87x1.96in

Pakiranje velikost: 26x19x8cm/10.23x7.48x3.14in

Teža: 460g

Package Seznam: V Predporočna Wall Mount x 1

Opombe: Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

1.Zakaj izbrati nas?

(1)Stroškovno učinkovitih izdelkov: tovarna neposredne prodaje, št sredi dle-moški, da razlika

(2).Pozoren storitev: vsak izdelek ali storitev, preden dostava je skrbno pregledan in preizkušen

(3)Skupaj dobavne verige: zagotoviti, da blago, ki pridejo hitro

(4)vas Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave, smo se osredotočili na blagovno znamko in storitev.

2.Ko bo ladja?

(1)To je na zalogi,vsa naročila, bo ladja v roku 3 do 6 delovnih dneh.

(2)vendar, poštna številka, začenši z 07,51,52,35,38 v Španiji je oddaljeno območje zip kodo, vas prosimo, da ne nakup v tujini skladišča dostave, samo za Kitajsko dostavo.

3.Kdaj lahko prejmete izdelka?

(1)Chooes Kitajska dostave: To traja 15 do 30 dni, da dosežejo večina držav v normalnih pogojih, vendar mednarodne pošiljke se lahko odloži zaradi nenadzorovanih dejavnikov.Zato, 100% jamstvo ne more biti zagotovljena.

(2)Chooes tujini warehousesIt traja 7 do 19 dni, da dosežejo večina držav v normalnih pogojih, vendar jih prizadene pravočasnost carinjenje,100% jamstvo ne more biti zagotovljena.

3.1.Varnostni ukrepi za tujini skladišča dostava

(1)se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

(2)Če so podatki naših v tujini skladišča naročila ni mogoče spremljati normalno, večina od njih je lahko povprašal skozi to spletno stran ""

(3)Če je niste dobili vašo pošiljko v roku?Se nemudoma obrnite na nas.Bomo spremljali z ladjar čim prej in odgovor vas.

3.Kaj storitev ne skrbimo za na debelo in dropshipping stranke?

(1).Za trgovca na debelo, vam bomo ponudili veleprodajno ceno

(2).Za padec ladijskega prometa za stranke, lahko nudimo več znižanih cenah in ustvarite posebne povezave za vas.Poslali vam bomo predmete, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bi dal vse naše informacije v paket.

4. Vrne in Vračilo:

(1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete po tem, ko je prejela.Če je na gospodarstvu več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.(2)NE Obstajajo IZJEME!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.(3) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.(4) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Street-view.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.(5)Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Vrednotenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni, vas prosimo, da nas pozitivno oceno.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, obrnite pred daje negativno oceno.Potrudili se bomo rešiti ta problem za vas.Vaši predlogi so naše najbolj dragoceno premoženje, bomo poslušali ponižno in si prizadevamo narediti bolje.


  • Blagovna Znamka: waasoscon
  • Material: smole
  • Tema: Živali
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Podpora: Dropshipping/Trgovina
  • Ime: V Predporočna Wall Mount

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno