Iskanje

Pozitivne Ponudbe Pero 5pcs Motivacijske Ponudbo Peresa Izbor Dnevnih Smešno Peresa Zaposlenega Darilo Za Ženske Hvala Darilo Učitelj Pero

  • ( 0 Ocene )
  • €2.71
  • €7.53

Opis

Naše hardy peresa fit pero sod in naredite neverjetne študent darila.Obdržati visoko motivacijo s temi inspirativno peresa.

Izdelek material: ABS

Velikost izdelka: 14x1cm | 5.5*za 0,4 v

Značilnosti izdelka: gladko pisanje, neprekinjeno črnilom

Seznam Izdelkov:

smešno peresa za odrasle *1 set (5pcs)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nemoteno Pisanje: Pisanje tekoče z naše motivacijsko peresa nastavite, featuring gladko črno črnilo, ki drsi brez truda na papirju.Poslovite od razmaže, preskakovanje, in blede lines, kot je naš peresa zagotavljajo nemoteno, ne-protihrupna pisanje izkušnje.

2.Trdna Trajnost: Oblikovana z zanesljivimi materiali, ta motivacijsko peresa nastavite ponaša trmast, so odporni na obrabo, design, ki zagotavlja dolgotrajno pisanje izkušnje.Pričakujejo, zanesljiv pisanje partnerja, da ne bo enostavno prekinil ali obrabijo.

3.Napišite čisto: Za zagotavljanje a udoben oprijem, naše motivacijsko peresa nastavite vam pomaga pisati brez truda.Z jasno in undeformed pisave, vaše besede bodo čitljivi in prosti iz tiskalnika.

4.Ustreza pero sod: udoben oprijem in enostavno pisanje zasnove bi to a vetrič za zapišete svoje misli, medtem ko je njegova enostaven za prevoz velikosti zagotavlja, da je navdih, ki je vedno na dosegu roke.Pisanje z lahkoto in biti motivirani, da dosežejo več.

5.Primeren za vse pisanje potrebe: Primerna za ljudi, ki radi pišete, ta sklop zagotavlja nemoten pretok črnila in navdihujoče sporočila, ki obogatilo vaše pisanje izkušnje.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno