Iskanje

Hlajenje Motorja Ventilatorja Pokrov Vrtljiv Motorno Kolo, Scooter Aluminija Motor Nape Ventilatorja Pokrov Stražar, Zaščitnik Strani Kolesa Zajema Kul

  • ( 0 Ocene )
  • €19.01
  • €47.54

Opis

Opis:

Uvedbo naše dobro oblikovan motocikel pokrov motorja!Na voljo v različnih barvah, vsak detajl je jasno.S svojo dolgo življenjsko dobo in hitro montažo, to pokrovček ščiti vaš motor za prihodnja leta.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Motorno Kolo Pokrov Motorja

Barve: Rdeča, Zlata, Modra, Srebrna

Veljavni modeli: NS125LA

Seznam Vsebine:

1* Motorno Kolo Pokrov Motorja

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Gladko Vrtenje: Uživali nemoteno in dolgotrajno vrtenja motorja z našo motorno kolo pokrov motorja, zaradi svoje dobro zasnovana struktura in vgrajen visoko kakovost ležajev.

2.Eleganten Videz: Povzdignil vaš motocikel je videz z naše anodically oksidira pokrov motorja v različnih barvah.Izberite iz naše dinamično dva-color matching možnosti za doseganje moden videz.

3.Neprimerljivo Jasnost: Izdelane z zelo natančno tehnologijo obdelave, to motorno kolo pokrov motorja zagotavlja neprimerljivo zaščito pred udarci, poškodbe, prah in umazanijo.Vsaka podrobnost je kristalno jasno, nudijo močan občutek teksturo, ki vitrine naše strokovne izdelave.

4.Lahek in Vzdržljiv: iz izbranih aluminija, to motorno kolo pokrov motorja je trmast in lahko prenesejo težkih pogojev, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo za vaš motor.

5.Kul Nadgrajeno & Hitro Namestitev: Ta motocikel pokrov motorja je kul obliko, ki izboljša videz vaše kolo in hitro namestitev, ki vam prihrani čas in trud.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno