Iskanje

Ponovno K Skodelice Za Enkratno Uporabo Kavo Stroki S 5 Luknjo Za Keurig K Vrhovnega In K Supreme Plus, Za Keurig Vžigalnike Kave

  • ( 0 Ocene )
  • €10.28
  • €14.69

Opis

[Keurig 6-Pack-gnome Vžigalnike Aparat za Filter Skodelice]Večkratno uporabo K-Cups Točno Velikost Združljiv s K Vrhovno, K Supreme Plus, Keurig 1.0, Keurig 2.0; Opomba: Ni primeren za K-mini in K-mini Plus.Odlična izbira za ljubitelje kave.

[K Skodelice Prihranite 80% Denarja]Zmanjšanje ponovi energije in prihranite do 80% z uporabo povratnih K skodelice namesto dragih tradicionalne K skodelice in papir, kavni filtri.Zelo ekonomična možnost za nas!

[Zaskrbljeni, aparat za filtriranje ven kavo razlogov?]Ponovno filter posoda je narejena iz BPA free plastike in trajne iz nerjavečega jekla očesa filter.Premium design filter izboljša aparat za varjenje pridobivanje izkušenj.Učinkovito filtri za kavo razlogov brez ostankov v kavo.

[Skrbi Kavo K Pod pokrovom ne bo blizu?]za Keurig K-Vrhovno in za K-Vrhovno Plus Ponovno K Skodelice.Samo poravnajte 5 lukenj K-pokal pokrov z roza oznake na kavo sama in pokrovom za enostavno prilagajanje; to enostavno zapre.

[Keep aparat za Kavo, Čisto in Zeleno Okolje]Ni treba skrbeti za kavo tekočino polil in ogroža na kavo, ker K Skodelice so ustrezno filtrirani in pakirano varno.Z okoljskega vidika, ponovno K Stroka je boljše, da tradicionalni razpoložljivi filtrirni papir.

Tip:aparat za filter

Barva:Kot Prikazano

Material:plastika+Nerjavečega jekla

Vsebina Paketa:

6 * Aparat Za Filter Pokal

1 * Čopič Žlico Kombinacija

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno