Iskanje

Ročno Črpalko Za Gumenjakov Ročni Črpalka Zraka Za Kroglice Črpalka Zraka Za Kroglice Push & Pull Polnjenje Sistema Nogomet & Nogometno Žogo Zraka

  • ( 0 Ocene )
  • €4.42
  • €6.79

Opis

Ta košarka črpalka se mora imeti za vse športne ljubimec.Gre z 1 črpalka, 1 kovinska igla, 1 cev in 2 zračne šobe, ki se prilega večini kroglice.Lahko napihne vaš žogo s pritiskom na ali umaknili ročaj, zaradi česar je enostavno in hitro.Črpalka je lahka in trpežna, narejena iz zanesljivih materiali in dodatki.Uporabite ga lahko za basketballs, joga kroglice, rugby kroglice, in še več.

Specifikacija:

Ime: Košarka Črpalka

Material: ABS

Enotni paket velikost: o 16.5 * 3.5 * 5.5 cm/6.5*1.38*2.17 cm

Velikost izdelka: o 15.2 * 3,5 cm/5.98*1.38 cm

Gole teža: približno 101g

Seznam vsebine:

1*Ročno Črpalko

1*Air Iglo

2 * Zračne Šobe

1 *Cev Za Zrak

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dragocene Sklop: To ročno črpalko je enostaven za uporabo in izvajanje.To zunanja oblika a skupaj črpalka set, ki vsebuje 1 črpalka, 1 kovinska igla, 1 cev in 2 zračne šobe, tako da boste lahko napihne različnih predmetov ne izgubljamo čas in energijo.

2.Preprost za Izvedbo: To ročno črpalko je enostavno dal v torbo in jih vzamete s seboj kamorkoli greste.To je kompaktna velikost 15,2 cm (L) x 3,5 cm (W) in tehta samo 120 gramov.Uporabite jo lahko, da se napihnejo baloni, žoge, zračne blazine in še več.To je trajna, učinkovita in enostavna za uporabo.

3.Hitrejša rast cen Funkcija: Ali ste vlečenje ali potiskanje, to ročno črpalko lahko napihne, z uporabo vakuuma pritisk inflacije.To vam omogoča, da zmanjšamo število črpalk in napihne hitreje, zaradi česar je enostavno za vas.

4.Vzdržljiv Material: To ročno črpalko značilnosti strani nosilca, ki omogoča cev za povezavo snap.To je zgrajen iz trmast ABS materiala, ki lahko zdrži stresa in napetosti.Ta črpalka napihne ali deflates različne predmete hitro in gladko.

5.Večnamensko Oblikovanje: Ali potrebujete napihuje balone za stranke, kolesa, pnevmatike za vožnjo, plavanje krogov za vadbo, joga žogice za vadbo, rugby žoge za igro, ali različne druge napihljive igrače za zabavo, to ročno črpalko lahko izpolni vaše dnevne potrebe.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno