Iskanje

Promocija! Vrč Nosilec, Komplet 2 Kave Vrč Nosilec V Ohišje, Kovinsko Vrč Rack Z 8 Obešanje Kavlji Za Skodelice, Skodelice Kave

  • ( 0 Ocene )
  • €12.76

Opis

Promocija!Vrč Nosilec, Komplet 2 Kave Vrč Nosilec V Ohišje, Kovinsko Vrč Rack Z 8 Obešanje Kavlji Za Skodelice Kave Skodelice Material: Črna kava vrč nosilec je izdelan iz visoko kakovostnega jekla ter pobarvane površine, močno obremenjena, nepremočljiva in anti-rja, odličen za vsakodnevno uporabo in dekoracijo doma.

Smiselno Prostor Design: Vsak pod omarico, aparat za pokal imetnik 4 kljuke za obešanje skodelice, omogoča, da imajo različne velikosti skodelice 8-20 oz ali drugi.

Enostaven za Namestitev: Sklop 2, kmečko Vrč Drevo prihaja s 4 vijaki, enostaven za namestitev v kabinet, Super ideja za majhno kuhinjo, da organizator skodelice in kuhinjska posoda in pribor dobro.

Večnamenski Kljuko Nosilec: Ne samo, da visi skodelice, ampak tudi super za organiziranje kuhinjska posoda in pribor, kot so brisače, kuhinjske krpe.Lahko tudi omaro organizator shranjevanje za plašč, šal, vrečko, skp, kravate, pasovi in torbe roko.

velikost:20 cm

Material:kovina

barva:črna

Vsebina Paketa:

2 x Vrčkov Imetnik Rack

4 x Vijaki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno