Iskanje

Vratar Rokavice Mladi Anti-Slip Iz Lateksa Nogomet Rokavice S Prsti Podporo Otroci Mladi Cilj Rejec Področju Igralec Golman Rokavice

  • ( 0 Ocene )
  • €19.16
  • €31.94

Opis

Zaščitite svoje roke z našo enostavno nositi golman rokavice!Featuring zadebelitev na prste, za dodatno zaščito in oprijetim mrežnimi očesi za največjo zračno propustno vlakno.Enostaven za čiščenje in za enkratno uporabo, te rokavice so primerne za vse vratar.

Specifikacija:

Proizvod velikost cca.:

Dolžina (od vrha srednji prst na dnu palm):

Velikosti 8 = 18-19 cm

Velikost 9 = 19-20 cm

Velikost 10 = 20-21 cm

Obvestilo:

Zaradi različnih monitorjev in svetlobnih učinkov, je dejanska barva se lahko nekoliko razlikujejo od barv, ki so na sliki.Hvala!

Prosimo, dovolite nekaterih meritev odstopanja zaradi ročnega merjenja.Hvala vam za vaše razumevanje.

Seznam

1 par* golman rokavice

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Brez naramnic Design: Izkušnje vrhunsko udobje in zaščito z naš golman rokavice.360-stopinjski fit in so odporni na obrabo, brez naramnic design bi jih enostavno obrabe, medtem ko je elastična konstrukcija omogoča meri primerna za vse strani velikosti.

2.Učinkovito Prst in Roko Varuje: golman rokavice pridejo z delno odebelitev, ki zagotavlja boljšo zaščito prstov in rok.Je zadebelitev na prste zagotavlja več oblazinjenje za dlani, preprečevanje valgus poškodb in zagotavljanje varnosti za športnike.

3.Počuti Udobno: Naš vratar rokavice funkcija non-slip in so odporni na obrabo, tehnologija, izdelane iz vrhunskih lateksa in dihanje tkanine, da se zagotovi maksimalno odporna na udarce in udobje.Te rokavice so enostavne za čiščenje in večkratno uporabo

4.Dihanje in Fit: Ti golman rokavice funkcija tesno prilegajočo očesa prst in backhand plošče, ki zagotavljajo največjo zračno propustno vlakno za suho delovanje v vseh pogojih, pa tudi zagotavlja topel in udobno prilegajo.

5.Multi uporabe: Visoko kakovostni golman rokavice zasnovan tako, da nudijo največjo oprijem in zaščito v času usposabljanja ali tekme, za igralce, ki segajo od mlajše pripravnike za odrasle v profesionalni ligi.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Napihljivi: No

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno