Iskanje

Fanny Paket Zdravstvene Nege Pasu Organizator Za Ženske Medicinska Sestra Pasu Vrečko Ramenski Torbica Medicinska Sestra Organizator Pasu Pasu Vrečko Vrečka Primeru Zdravstvene Nege Vrečko

  • ( 0 Ocene )
  • €5.60
  • €12.45

Opis

Bullet Točk:

1、【Trganje Odporni】Ta zdravstvene nege, fanny paket je izdelan iz visoko-kakovostnega nylon material, ki je lahka, kompaktna, trganje, enostaven za čiščenje in tudi vodoodporna.

2、【Veliko Žepov】Ta medicinska sestra pasu torba ima več žepi za shranjevanje različnih predmetov, kot so označevalci, bombaž brisov, zdravstvenega varstva, rokavice, stetoskopi, termometri, in še več.

3、【Lahka in Prenosna】Ta medicinska sestra pasu vrečko lahko izvede z vami, to je ne le lahka mase, ampak tudi majhne velikosti, ne zavzamejo prostora, in je enostaven za uporabo, kadar želite.

4、【Različne Uporabe】Ta medicinska sestra, fanny paket se ne uporablja le kot torba in planinarjenje vrečko, vendar tudi priti s a pas in naramnice, ki se lahko uporablja kot fanny paket in messenger bag.

5、【Lepo Darilo】Ta pas vrečko za medicinske sestre, je kot nalašč za zdravnika pomočniki, veterinarji, farmacevti, zobozdravniki, itd., in lahko določeno, da jih v medicinskih sester teden.

Specifikacija:

Ime izdelka: zdravstvena nega, fanny paket

Material: najlon 900D

Velikost izdelka: 18*25 cm/7.09*9.84 v

Pakiranje velikost: 30*20*1cm/11.81*7.87*0.39 v

Teža izdelka: 179g

Barva: Črna, roza, vijolična, modra

Seznam:

Zdravstvene nege, fanny paket*1


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Glavni Material: Poliester

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno