Iskanje

Tarp Grabbers Premično Tarp Posnetke Za Zunanjo Kampiranje Šotor Nadstrešek Banner Kritje Tarps In Plastičnih Mas

  • ( 0 Ocene )
  • €9.26
  • €18.52

Opis

Tarp Grabbers Premično Tarp Posnetke Za Zunanjo Kampiranje Šotor Nadstrešek Banner Kritje Tarps In Plastičnih mas Izboljšano Pritrdilni Design: šotor posnetek ima notranji krožni del in zunanji obroč, ki lahko določi tarp namestite stabilno.Je enostaven za uporabo in odstranjevanje, in je varen za tarp.

velikost je približno za polovico manjša od strani velikost odraslega, ki je, tako vpenjanje ponjav največji meri.Posnetek, ki je primeren za zunanjo uporabo, njegova teža je približno 14 g.

Kako Uporabljati: preverite, ali se krožni del je na krpo in zunanji obroč je pod krpo, nato pa z groove in zunanji obroč vijak krpo v sredini.

Široko Aplikacije: Ti posnetki so primerni za zunanjo taborjenje šotore, avtodome, prikolice, tarps, platno, čoln zajema, bazen zajema, začasna nastanitev ali katero koli tkanine prevleke, ki potrebujejo dodatne podpore točk.So kot nalašč za zunanji pustolovci, avtodomi in potniki.

Visoko-kakovostni Materiali: šotor, posnetek je iz visoko trdnost materialov, nepremočljiva, vremenske, trganje in trajne.

Material: plastika

barva: črna

Vsebina Paketa:

25 x Tarp Posnetki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Žep, Multi Orodja

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno