Iskanje

Luč kampiranje na Prostem Ozračju Šotor Dekoracijo LED Luči Niz s Kamp Majhen Barva Svetlobe Niz Prenosni Niz Svetlobe

  • ( 0 Ocene )
  • €15.51
  • €38.77

Opis

Luč kampiranje na Prostem Ozračju Šotor Dekoracijo LED Luči Niz S Kamp Majhen Barva Svetlobe Niz Prenosni Niz Svetlobe

Bullet Točk: 1.Razsvetljava Udobje: Sprostiti svojo ustvarjalnost z našimi LED Niz Luči, ki je uporabljen kot luč in kampiranje niz luči.Ta vsestranski 2 v 1 enota zagotavlja različne svetlobne načini in ravni svetlosti, ki je kot nalašč za kampiranje, piknike, ali dvorišču srečanj.

2.Nastavljiva Svetlost Poudarki: S stabilno in dihanje načini, kot tudi več utripajoče možnosti, ti nastavljiva LED niz luči zagotavljajo neskončne možnosti za ustvarjanje toplo ali pisane ozračje da bo ustrezala vse razpoloženju ali priložnosti.

3.Udobno Potovanje Prijazno: Ti niz LED luči so namenjeni za kompaktno in enostavno stowable, česar so kot nalašč za potovanje.Osvetlitev prostora, brez težav, kamorkoli greste!

4.Podaljšana Osvetlitev: Osvetlitev prostora za 3-7,5 ur (glede na izbrani način) z našimi LED niz luči.Bivanje napolnjena z USB polnjenje in vgrajeni 20000mAh baterije.Delo ali igra, ti vsestranski luči so kot nalašč za vsako priložnost.

5.Najrazličnejše namene: Povečanje vaš zunanji in notranji prostori z našimi LED niz luči.Kot nalašč za kampiranje, pohodništvo, družinskih srečanjih, in še več.Okrasite vaš vrt, teraso, RV, ali celo tovornjak z lahkoto.Trpežna in prilagodljiva, te luči so idealna za razsvetljavo rešitev za vsako priložnost.

Izboljšajte vzdušje vaših kamp z našo Niz LED Luči.Združuje kampiranje luči in kampiranje niz luči v 1 kompaktna enota z več utripajoča načini switchable.Prenosen in enostaven za uporabo z USB polnjenjem, kot nalašč za družinski kamp.Povzpeti na taborjenje izkušnje brez ogrožanja prostor in udobje.

Specifikacije:

Velikost: (pribl.)10.8*3.7 cm/4.25*1.46 cm

Svetloba string dolžina: (pribl.)1000cm/393.7 cm

Življenjska doba baterije: 5-12 ur

Teža: približno 210g

Shell material: PP+ABS+magnet

Nepremočljiva ocena: IP44

Polnjenje metoda: TIP-C

Lučka kroglice se uporabljajo: rumeno luč + RGB niz luči + 24 SMD + XTE

Izhod osvetlitev (svetlost: 80-250LM

Čas polnjenja: približno 5 ur

Uporabo baterija polymer: 2000mAh

Funkcije: kamp svetilka, lučka niz (topla svetloba, barve svetlobe), svetilko, magnetni design, baterije zaslon, visela ročaj, ročno ročice naprava, USB vhod in odvajanje industrijskih, 20000mAh visoke zmogljivosti baterije

Seznam Vsebine:

1*Kampiranje Niz Luči

OPOMBA

Zip kode, začenši z 07,51,52,35,38 v Španiji pripadajo oddaljenih območjih, prosimo, da ne nakup v tujini skladišča za dostavo, le Kitajska lahko poda .Hvala, ker ste.

1. O Povratnih Informacij:

1.1 Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

1.2 Povratne informacije so za NAS zelo pomembno, Da se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem, in zagotoviti najboljše storitve za stranke.

1.3 nemogoče je, da bi to rešili, če ne bomo(ne) vedeti o njih!

2. Kaj so na voljo metode za plačilo?

2.1 sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.2 Opomba: Drugi o plačilu PREKO te povezave: https://service.Street-view.si/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

2.4 Če ne, ne moreš prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

3. Aabout Dostava:

3.1 DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO),Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.2 Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3.3 slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

3.4 STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

3.5 Če še niste prejeli pošiljko v roku,?prosimo, obrnite na nas (takoj).Bomo spremljali z ladjar čim prej in odgovor vas.

3.6 Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

3.7 Prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

3.8 BR kupec, prosimo, navedite CPF ali CNPJ, bo bolje za vas, da dobim ASAP.hvala

4. Vrne in Vračilo:

4.1 imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete po tem, ko je prejela.Če je na gospodarstvu več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.

4.2 NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

4.3 Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

4.4 povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Street-view.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.5 Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Svetilka

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno