Iskanje

AC Motor Krmilnik Kotni Brusilnik Ventilator Variabilni Krmilnik 10A Univerzalno Evropski Plug AC220, Da 240V 4000W Trajne

  • ( 0 Ocene )
  • €21.19
  • €29.84

Opis

1. Široko Uporabo: Ta krmilnik lahko prilagodite hitrost, temperatura, napetost in svetlobo, ki je primerna za NAS Standard A in B svečke, pogosto uporablja v odvodni ventilatorji, volframove žarnice, električne, kotni brusilniki, marmorja stroji, puhala.

2. Visoka Natančnost Prikaza: To rheostat spremenljivo hitrostjo upravljavec sprejme natančnost, ki ureja gumb za regulacijo napetosti z visoko natančnostjo.Skozi digitalni zaslon, lahko natančno vedeli, delovna napetost stroja, LED svetloba naredi realnem času napetosti slika jasnejša.

3. Regulacijo Hitrosti brezstopenjske: Ta krmilnik sprejme regulacijo hitrosti brezstopenjske, ki je enostaven za spremembo orodja glede na dejansko stanje, je več naprav lahko uporabijo, enostavno voziti.

4. 10A Zaščito pred Preobremenitvijo Stikala: To guverner uporablja zaščito pred preobremenitvijo stikala za nadzor vhodnih in izhodnih napetosti, ki so preobremenitvijo in kratkim stikom varstvo, in zamenjajte čolna stikala in varovalk.

5. Odlično ABS Ohišje: ohišje te guverner je narejen iz odličnih ABS materiala, ki je odporne na obrabo in ima dolgo življenjsko dobo.

Postavka Vrsta:AC Motor Krmilnik

Plug Specifikacija:EU Plug 220-240V

Vhodna napetost:220-240V

Izhod:0-220V

Za Nadzor Hitrosti, Način:Stepless Za Nadzor Hitrosti,

Največji Vhodni tok:10A

Največja Vhodna Moč:4000W

Opomba:

To guverner ni primerna za notranja elektronska vezja in kondenzatorji, electronic components izdelkov se ne sme uporabljati, na primer ob postelji posnetek ventilator, mini navijači, mala stropni ventilatorji, LED žarnice za varčevanje z energijo, mikrovalovne pečice, indukcijski štedilniki, pečice, pralni stroji, riž kuhalniki, fish tank črpalke, ščetk sinhroni motorji.

Vrsta vtiča:EU Plug,to velja tudi za Indonezija, Nemčiji, Franciji, Španiji, Italiji in tako naprej.

Napetost:AC 220V

Barva:Črna

Material:ABS

Vsebina Paketa:

1 * Kotni brusilnik hitrosti regulator(Evropski plug)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno