Iskanje

Črna Anti Vlečni Trak PVC Trak Z Roller 10Cmx15m Ne Prijem Trak Za Stopnicah Zunanji/Notranji, Nepremočljiva Proti Drsenju Peska Roll

  • ( 0 Ocene )
  • €28.00
  • €60.86

Opis

Črna Anti Vlečni Trak PVC Trak Z Roller 10Cmx15m Ne Prijem Trak Za Stopnicah Zunanji/Notranji, Nepremočljiva Proti Drsenju Peska Roll

Boljša Varnost: Anti Slip Vlečni Trak je zasnovan tako, da poveča odpornost na zdrs površin, zmanjšanje tveganja zdrsov, potovanj, in pade.

Trajno: Izdelan z visoko kakovostnih materialov, Anti Slip Vlečni Trak lahko prenesejo težke peš prometa in ohrani slip-odporne lastnosti v daljšem časovnem obdobju.

Enostaven za uporabo: Ta trak je preprost za namestitev, zaradi česar je učinkovita rešitev za izboljšanje varnosti kateri koli površini, ali v zaprtih prostorih ali na prostem.

Preprečuje Zdrs z Odlično Teksturo - Anti slip trak pomagali vzeti stvari v svoje roke ko gre za vas in vaše družinske varnosti.

Deluje na Več Površin - Izjemno močan prijem trak je trpežna, za v zaprtih prostorih in na prostem uporablja kot tudi stopnice, entryways, lestve, beton, kovine, plastiko, ploščice, laminat, preproge, čevelj prijemala, skateboard oprijem, na ploščadi, in skuterji...Naše trak se lahko uporablja na vseh gladkih površinah.Uživajte vse okoli zaščito in popolno udobje v vašem domu, kot tudi v hotelih, restavracijah, podjetja in izobraževalne ustanove.

velikost: 10 cm x 15m

Material: pvc

barva: črna

Vsebina Paketa:

1 x Anti Vlečni Trak

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno