Iskanje

Ce Trak Sodišče Marker Za Šport Tla Prostem Ce Trak Vidni Odporna Na Vremenske Večnamensko Trak Za Košarko

  • ( 0 Ocene )
  • €6.93
  • €20.38

Opis

Ce Trak Sodišče Marker Za Šport Tla Prostem Ce Trak Vidni Odporna Na Vremenske Večnamensko Trak Za Košarko

Bullet Točk: 1.Dolgotrajno Vzdržljivost: Izdelane iz visoko kakovostnih materialov, ki se prilagajajo na najtežjih zunanje okolje, naš Zunanji Ce Trakovi zagotavljajo izjemno trpežnost in dolgo življenjsko dobo, ki zagotavlja zanesljivo in učinkovito ce za vse vaše outdoor potrebe.

2.Žive Barve: Ce Trak izboljša stadion varnost s svojo jasno prepoznavnost linij.Naše trakom, ki je skladen z varnostnimi standardi, & prihaja v jasnih barv za uporabo v več dejavnosti na prostem.Zanesljivo označi vse stadion z lahkoto.

3.Izjemen Lepilo Uspešnosti: S svojo vrhunsko visoko oprijem lepila design, ta zunanji ce trak lahko trdno držijo površine sodišča, ohranjanje strongbond tudi v zahtevnih vremenskih članice, težkega prometa pešcev ali intenzivno igranje.

4.Lahkotno Linije za določanje Položaja: Naši zunanji ce trakovi so namenjeni za hitro pritrditev linije za vsak šport površinah sodišče, ki vam omogoča udobno prilagajanje vrstice položaj, kot je potrebno.Ali želite ustvariti košarka, tenis ali odbojko, naši trakovi bo enostavno in brez težav.

5.Široko uporabna: Uporabite Naš Zunanji Ce Trak ustvariti natančen in vzdržljiv kraj oznake za različne igre z žogo.Primeren za zunanjo sodišč, vključno nogomet, košarka, tenis, in še več.Ta trak je odporen, enostaven za uporabo in odstranjevanje, in povečuje učinkovitost vaše tekmovanja in usposabljanja.

Ta Šport Ce Trak je izdelan iz visoko kakovostnih materialov in ima standardne širine.S svojo visoko oprijem lepila design in priročno prilagoditev linije stališče, je kot nalašč za nogomet igre.Imejte področju organizirane in označi tiste, ključnega pomena črte z lahkoto.

Specifikacija:

Ime izdelka: Šport Sodišče Trak

Barva: Oranžna/Rumena

Material: vlaknin krpo+lepilo

Atribut: Stadion logotip traku

Dolžina: približno 20m/65.6 ft

Širina: približno 50 mm/2v

Neto teža: približno 280 g

Teža z embalažo: približno 280 g

Seznam Vsebine:

Šport Sodišče Trak * 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: krmilo trak

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno