Iskanje

Luksuzni Kalimba 17 Tipke Palec Klavir Vključujejo Iskanje Kladivo in Študija Pouk. Edinstveno Darilo za Otroke, Odrasle Začetnike Modra

  • ( 0 Ocene )
  • €15.84
  • €24.00

  • Sku: s110047
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Glasbila

Opis

Luksuzni Kalimba 17 Tipke Palec Klavir Vključujejo Iskanje Kladivo in Študija Pouk.Edinstveno Darilo za Otroke, Odrasle Začetnike Strokovnjaki, Modra Metulj

OOTDTY

Značilnosti:

【Komplet Vsebuje】Kalimba Iskanje Kladivo za Predvajanje Smernice in Pesem Knjiga Barvo Nalepke (Rdeče in Zelene) 2, Silikonski Prst Rokavice 2,Krpo Metlice Obsega Pismo Nalepke Black Organizirati Vrečko

【Obrtniški Lesa】To palec klavir je exquisitely z naravnimi zračno sušeni, ki ponujajo jasno, zvoki in več trajno opombe za privlačno uspešnosti.Ideali, za začetnike ali tudi strokovnjaki, kot je trajalo dolgo pogoji uporabe.

【Lep Zvok】Vseh 17 tipke na kalimba so zvok popolnoma, se lahko za igrajo zelo široko glasbenih slogov: po p, folk, rock, Afriške, klasične, carols.Visoko kakovostni ogljikovi 17 jekla tipke so vgravirana z opombami in lahko tudi barvo nalepke na tipke za lažje zapomniti rezultat, dokler ne boste ritem in za predvajanje lepa pesem.

【Enostavno Igrati】posebni strani-ostali design na palec klavir je udobno, da ga držite, medtem ko igranje.Z za Predvajanje Smernice in Pesem Knjigo, in Reliefne Črke in Opombe o tipke (ki se razlikujejo od drugih nalepke opombe prst klavir), lahko hitro za predvajanje pesmi v 5 minutah.

【Brezskrbno Jamstvo】Hitro Ladjo, ki jih za AMAZON. 30 dni Brezpogojno Denar Nazaj Garancije, ki podpirajo naša ekipa za podporo strankam.Ste lahko prepričani, da kupite naše kalimba, verjamemo, da vam bo prinesla veliko udobje in užitek!

Specifikacije:

Material:

Barva: kot je prikazano na sliki

Velikost: vrh 11,2 cm, spodnji 13,5 cm, dolžina 18 cm, višina 3,5 cm

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Paket vključuje(brez trgovina na drobno paket):

1 Nastavite Kalimba


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: 83CA8YY201318

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno