Iskanje

2pcs Težka Avto Pnevmatike Popravilo Orodje iz Nerjavečega Jekla, Srebrne Popravila Punkcijo Orodje T-Ročaj Tubeless Orodje za Popravilo prejete za Avtomobile

  • ( 0 Ocene )
  • €15.40
  • €21.10

Opis

1. Visoko Kakovostnega Materiala: Izdelane iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ti punkcijo tools ponuja odlično vzdržljivost, moč, ki zagotavlja dolgotrajno delovanje tudi v težkih pogojih.

2. Enostaven za Uporabo: T-ročaj načrta zagotavlja boljši oprijem in nadzor, ki omogoča udobno in enostavno ravnanje, medtem ko popravilo pnevmatik luknje.

3. Enostavno: kompaktna in lahka zasnova teh punkcijo orodja, ki jih naredi prenosen in enostaven za shranjevanje v vašem vozilu, zagotavljanje, da so na voljo vedno, kadar jih potrebujete, da naslov pnevmatike punkcijo.

4. Velikost: S velikost 145x95mm (5.7x3.7in) in 138x95mm (5.Slike 4x3.7in), te pnevmatike popravila orodja ponujajo vsestranskost za sprejem različnih punkcijo velikosti in globin, zagotavljanje optimalne popravila rezultate.

5. Količina: Ta paket vključuje 2 vrste T-Ročaj Pnevmatike Punkcija Popravila Orodja, ki vam zagotavlja zanesljivo in priročno rešitev.Specifikacija:

Tip: Pnevmatike Popravila Punkcijo Orodje

Material: Nerjaveče Jeklo

Velikost: 145x95mm(5.7x3.7in), 138x95mm(5.Slike 4x3.7in)

Barva: Srebrna

Package Vključeni: 2pcs Pnevmatike Popravila Punkcijo Orodje(2 vrste T-Ročaj Orodja za Popravilo)

Obvestilo:

Prosimo, Dovolite 2-3% Napak Zaradi Ročnega Merjenja.Prosimo, Poskrbite, Da Boste Ne Moti, Preden Boste Ponudbo.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno