Iskanje

Prenosni Plezalcev Čoln Vrvi Lestve 3-5 Korakov (32*92-133 cm) Pribl. 260 g/315 g/370g Visoko Kakovostnih Materialov. Trajno

  • ( 0 Ocene )
  • €7.23
  • €14.48

Opis

Opis:

*Popolnoma nova in visoke kakovosti

*Iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo

*Čoln Vrvi Lestve Pomaga Vkrcanje Prenosna zložljiva plezalno lestev vrv za Kanu Kajak Jadrnico Napihljivi Čoln Jahta Ribiško Ladjo

*Enostavno in Varno: Mehkega materiala, ni nepotrebnega neugodja, ko je stopalo na to, da se lahko vrnete na čoln enostavno in varno.

*Premium Nylon Material: Vrvi lestve je narejen iz najlon materiala, okrepiti šivanje, zaradi česar je močan, trajne in odporni proti UV-žarkom.

*Iz nerjavečega Jekla Strojne opreme: povezava izhaja iz nerjavečega jekla strojne opreme če želite podaljšati življenjsko dobo vrvi lestve in povečati varnost.

*Enostaven za uporabo :Ta plezalne lestve, prihajajo z 2 kljuke,lahko razporejeni v nekaj sekundah in ne potrebujete nobenega orodja, da ga je ustanovil.in samo prepognite navzgor, da ga shranite, medtem ko ne uporabljate.

*Prenosne: vrvi lestve je mogoče zložiti, lahek, enostaven za prevoz in shranjevanje, in se lahko uporablja za številne dejavnosti na prostem.

*Široka Uporaba: Obešena vrvi lestve ima širok spekter uporabe, ki se lahko uporablja za napihljivi čoln, kajak, motorni čoln, caneoing.

Specifikacija:

*Material: Najlon

*Barva: Kot Kažejo Slike

*Velikost: 3 Koraki(32*92 cm)/4 Koraki(32*111cm)/5 Korakov(32*133 cm)

*Teža: približno 260 g/315 g/370g

Paket Vključuje:

1 x Vrvi Lestve

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.Hvala!


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno