Iskanje

Motorno Kolo Vratu Toplejše Windproof Runo Toplotne Vratu, Ramen Toplejše Elastična Pozimi Kritje Vratu Šal Za Motorno Kolo Na Prostem

  • ( 0 Ocene )
  • €11.92
  • €23.85

Opis

Opis:

Naj si toplo in zaščitenih med vožnjo z našimi Motocikel Vratu Toplejše!Ali ste na turneji na kolesu, smučanje ali snowmobiling, naše vratu toplejše bo vam ustreza popolnoma in blokira tiste hladne osnutki.Izdelani za maksimalno udobje, to je kot nalašč za motorno kolo navdušence, ki želijo ostati v topel med svoje avanture na prostem.

Specifikacija:

Tkanina: najlon + poliester

Obloge: žamet

Uporablja spol: unisex

Barva: Črna

Velikost izdelka: brezplačno velikost

Seznam Vsebine:

1* Motorno Kolo Vratu Toplejše

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Pripomoček Zagotovljeno: Zagotavljajo maksimalno zaščito in toplino v prostem zimske aktivnosti, od kolesarjenje za smučanje in snowmobiling, ta motocikel vratu toplejše je vsestranski spremljevalec za vsako pustolovščino.

2.Windproof in Prijetno: Dobili toplino in zaščito z našo motocikel vratu toplejše.Iz mehkega, dihanje tkanine, to je zima, ki ga morate imeti, vodenje ste zaščiteni pred grize hladen veter, hkrati pa zagotavlja maksimalno udobje.Bivanje udobno na prostem avanturo s to zmogljivo opremo.

3.Se popolnoma Prilegajo: zagotavlja snug fit vaš motocikel vratu toplejše z našo nastavljiv in elastični design.Bivanje toplo in pripravljen za vožnjo z neprekinjeno zaščito v celotnem dejavnosti na prostem.Enostavno postavite na in bivanje prijetno, brez hladno osnutki.

4.Okrepljeno Vratu & Prsih Zaščite: Naš Motocikel Vratu Toplejše premišljeno vključuje prsih zaščite, ki zagotavlja dodatno kritje pred vetrom in mrazom.Inovativne dolgo-neck design zagotavlja popolno izolacijo in maksimalno udobje med vožnjo.

5.Premišljen Darilo: kot Nalašč za križarjenje ali reševanje poti v hladnem vremenu.Uživati vaš prostem avanturo z zaupanjem in dajejo odlično darilo ostalim tekmovalcem, ki si želijo zaščite in slog.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala: BOMBAŽ

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno