Iskanje

1 KOS S Pisarniško Opremo Bližnjice Vzorec Razširjene Gume Mouse Pad (31,5 X 11.8 V)

  • ( 0 Ocene )
  • €19.48
  • €29.96

Opis

[Anti-Slip Dnu]Hitro Tipko Super Veliki Anti-slip Tipkovnico Ploščice, izdelani z gosto drsi senčenje lahko trdno na oprijem na namizje, da zagotavljajo stabilno delovanje miško in tipkovnico.To lahko učinkovito preprečevanje miško in tipkovnico iz drsna in premikanje.

[Clear Bližnjice Tipka Vzorci]To Hitro Tipko Super Veliki Anti-slip Tipkovnico Pad je zasnovan z pisarniške programske opreme bližnjice tipka za vzorec, ki je enostaven za branje in uporabo.Ta vzorec omogoča uporabnikom, da hitro in preprosto dostopate do pogosto uporabljenih ukazov in funkcij.

[Super Veliki Size]Ta Anti-slip Tipkovnico Pad je velikodušno velikost 800x300mm(11.8x31.5in), zaradi česar je kot Nalašč za katero koli velikost desk.Ta velikost uporabnikom omogoča, da preprosto premikanje tipkovnico pad okrog mize, in zagotavlja dovolj prostora za tipkanje in igre na srečo.Velikosti tudi zagotavlja, da bližnjice tipka vzorec je enostaven za branje in uporabo.

[Naravne Gume Material]Ta Velik Anti-slip Tipkovnico Ploščica je narejena iz naravne gume, ki je material, ki je okolju prijazno in brez vonja.Ta material je tudi dihanje, nepremočljiva, in je mogoče oprati brez izginja.Visoko natančnost tiskanje proces, ki zagotavlja, da je tipka za bližnjico vzorec je jasen in prepoznaven, zaradi česar je lažje za uporabo.

[Trajne Stitched Robovi]Hitro Tipko Super Veliki Anti-slip Tipkovnico Pad značilnosti trajne stitched robovi, da bi preprečili resnejše in degumming, ki zagotavljajo, da na tipkovnici ploščice, bo trajalo več let, da pridejo.

Barva:črna

Material:guma

Velikost:800 x 300 x 3 mm

Vsebina Paketa:

1 x Tipkovnico Pad

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Gume
  • Blagovna Znamka: SODIAL

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno