Iskanje

Gradnik Igrače Otroci Blok Zidarske Opeke Inženiring Puzzle Izobraževalne Gradbenih Inženirskih Gradbenih Blokov Za Otroke

  • ( 0 Ocene )
  • €12.70
  • €18.15

Opis

Narejen z trpežnih materialov, da ne bo bolelo vaš otroci, medtem ko se uveljavljajo svoje razmišljanje sposobnost.Ta igrača iz zagotavlja neskončne možnosti, ki prinaša srečo, da otrokom vseh starosti.

Specifikacija:

Ime: Kovinski Puzzle

material: kovina

Velikost Izdelka:

A: o 9.4x6.2x8cm/3.7x2.44x3.15 cm

B: o 5.9x4.5x4.2 cm/2.32x1.77x1.65 cm

C: o 9.1x5.1x5.9 cm/3.58x2.01x2.32 palcev

D: o 8.6x5.9x7.1 cm/3.39x2.32x2.8 cm

Barva: zelena

Ustrezno: Primerna za otroke, starejše od treh let

Funkcija: Puzzle, izobraževanje v zgodnjem otroštvu, okraske in dekoracijo

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlik v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razlike v velikosti.

Seznam Vsebine:

1* Kovinski Puzzle

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Če želite biti Domiselno: lahko montirate gradnik igrače s svojimi otroki, uživajte starš-otrok je čas, izboljšati odnose, in gojiti svojo korist otrok in ustvarjalnost.

2.Razvijamo Domišljijo: Naš Kovinski Puzzle je zasnovan za izboljšanje vašega otroka kognitivne sposobnosti, ki jih izziv njihovo reševanje težav skills.By igranje s to inovativno možganov teaser, vaš otrok lahko izboljšajo svoje opazovanje, razmišljanje in razmišljanje spretnosti.

3.Dolgoletne Življenja: Izdelane iz rafiniranega kovinski material, tej igri se ponaša z vrhunsko obliko, zaradi česar je varno in večkratno uporabo izbira, ki ne škoduje otrokom.Njeno nemoteno platišča zagotoviti poškodbe-brezplačno zmedo, tako da ga uporabljajo brez tveganja.

4.Odlično Darilo: Naj vaš otrok je um letenje s to izobraževalnih kovinski puzzle.Lepo darilo za rojstni dan, praznike, ali navadnih dni, to je kot nalašč za razvoj reševanja problemov, kognitivne in usklajevanja.

5.Lepe Dekoracije: Povzdignil svojo sobo design s teh lepih kovinskih ugank.Zbrati jih v majhne in lepe dekoracije, ki izžarevajo čar in eleganco.Kot nalašč za mize, police, in windowills.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Opozorilo: Ne jesti
  • Priporočamo, Starost: 12+y

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno