Iskanje

4Pcs Sublimacija Mešalni Ščepec Orodje Set Za 20 oz Suh Mešalniku Sublimacija Prazne Izdelkov Mešalniku Dodatki

  • ( 0 Ocene )
  • €10.26
  • €13.50

  • Sku: s127921
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Glasbila

Opis

4Pcs Sublimacija Mešalni Ščepec Orodje Set Za 20 oz Suh Mešalniku Sublimacija Prazne Izdelkov Mešalniku Dodatki

[Vrednotijo Sublimacija Mešalni Orodje Set]paket vključuje 2Pcs sublimacija mešalni ščepca, 1Pcs toplote trak za sublimacija in 1Pcs mešalniku širina merilnik.Kot nalašč za 20 oz sublimacija mešalni prazno suh naravnost. 2Pcs sublimacija mešalni ščepca v paket lahko izpolni vaše dnevne uporabe potrebe in tudi zadovoljila vaše potrebe za zamenjavo.

[Profesionalni Mešalni Ščepec Orodje]sublimacije mešalni pincher z anti slip silikonske blazinice, trdno pritrjeno toplote sublimacija knjiga v mešalniku, izogibanje bele lise, prikazen in šiv črto, ki jih povzročajo shuffling med lepljenje.Vam pomagajo, da se bolj visoko-učinkovite in bolj strokovno.Boste pridobili več strokovnih končnega izdelka in se izognili zapravljaš mešalni vse več, ker napake.

[Edinstveno & Pozoren] obliko naše ščepec mešalniku objemka je zasnovan kot parcelo z ravno straneh, tako da jo lahko držite v mešalniku namestite stabilno.Lahko ga dal na mizo, brez skrbi, valjanje in proste roke, da se držijo toploto, lepilni trak, da vaš sublimacija knjiga enostavno in natančno.Učinkovitost se bo zelo izboljšala.Biti nežen do vaše roke, še posebej za ljudi z bolečimi rokami in pustite, da ves delovni čas postane sprostitev in zabavo.

[Visoko Kakovost Materiala] Naše sublimacija mešalni ščepec je izdelan iz plastičnih materialov z visoko trdnostjo in visoko žilavost.To ne bo zdrobljen niti opraskan enostavno.Čvrst in vzdržljiv, tako da ga bo mogoče večkrat uporabiti za dolgoročno.Sijajna barva omogoča tudi izjemen in vam prinaša veselo razpoloženje.Vam bo všeč.

Barva:vijolična + oranžna

Material:plastika

Vsebina Paketa:

2 x sublimacija mešalni ščepca

1 x toplote trak za sublimacija

1 x mešalniku širina merilnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno