Iskanje

Violino Dodatki Set 7pcs Nadomestne Dele Visokega kakovostnega Razreda Palisander Violino Tailpiece Violino Peg Tailpiece Brado Ostalo

  • ( 0 Ocene )
  • €18.68
  • €37.37

  • Sku: s133486
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Glasbila

Opis

Naše Violino Dodatki Set zagotavlja udobno ročno občutek, z odlično kakovost.To ustreza ergonomiji in ima širok aplikacije za vse ravni usposobljenosti.Zagotovljeno, da izboljšate svoje igralne izkušnje.

Specifikacija:

Ime: Violina Dodatki Set

Material: Naravni Redwood

Pakiranje Velikost: o 18.5 * 18.5 * 2.5 cm/7.28*7.28*0.98 cm

Neto Teža: približno 64.1 g

Bruto Teža: približno 125g

Funkcije: Ročno visoke kakovosti mahagoni je zaželena, z jasno naravnih vzorcev in čudovitih barv.V mahagoni je okrašena s palete in je fino izdelane.V mahagoni material je trmast in trajnost, z odlično roko občutek, večjo stopnjo violino.Površine v štiri-delni set pribor je ravno, odlično ujemanje delo violino

Seznam Vsebine:

1 Nastavite za Violino Dodatki (Vključno 1 Vlečenje Vrvi, 1 Rep Nohtov, 1 Niz, 4 Gred)

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izboljšano Udobje: Ta violino dodatki set ponuja prijetno na dotik, ki zagotavlja udobje, medtem ko igranje za dalj časa.Svojo široko aplikacije in majhnosti je primeren za vse 4/4 violine, ki prinaša večjo udobje tako za začetnike in strokovnjake.

2.Dolgotrajno Kakovost: Naše violino dodatki set se ponaša z izjemno roko občutek mogoče s svojo odlično palisander materiala.Skrbno izbrani in trajno visoko kakovostnih materialov, ki mu dajejo eleganten videz in zagotavlja dolgotrajno uporabo.

3.Zanesljivo Kakovost: Naše violino dodatki set se ponaša zagotovljena kakovost in antirust zaščite, ki zagotavlja dolgotrajno delovanje.Nabor omogoča bolj zanesljivo komplementa za svoje strune in značilnosti naravne teksture in lepe izdelave za elegantno igranje izkušnje.Z colorfast kolofonije in poliranje krpo, zastavljenih ohranja svojo violino sijoče in gladke.

4.Priročna Uporaba: Uživajte odlično violino tone z našo dodatki set.Uporabniku prijazen sprejemnik je lepo in preprosto zasnovo, ki izboljša estetski pritožbe.Njegova robustna konstrukcija zagotavlja zanesljivo in enostavno iskanje.

5.Ergonomska Lice Ostalo: Naše violino dodatki set se ponaša z gladko lice ostali, ki sledi, ergonomija in zagotavlja udobje med violino igra.Krivulja ostalo dodaja, da svoje lepo teče, design, kot nalašč za violino navdušence.Vsak kos je ni opozoril robov in grobih površin, zaradi česar je odlično darilo za družino in prijatelje.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Violino Dodatki Set

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno