Iskanje

Mehke Silikonske Vibracij Lopar Dampeners Večnamensko Srčkan Tenis Odklon Močne Vibracije Tresljajev za Squash

  • ( 0 Ocene )
  • €0.12
  • €0.38

Opis

Mehke Silikonske Vibracij Lopar Dampeners Večnamensko Srčkan Tenis Odklon Močne Vibracije Tresljajev Za Squash

Bullet Točk: 1.Revolucionarna Zasnova: Naše Tenis Vibracije Tresljajev značilnosti inovativne zasnove, ki zagotavlja vrhunsko delovanje.Je lahka, ampak močan silikonski material zmanjšuje šok in ščiti vaše roke pred poškodbami.Svojo mehko in brez vonja sestava zagotavlja maksimalno udobje in varno opravljanje izkušnje.

2.Lepih Vzorcev: Povzdignil vaš teniški igri s temi smešno in edinstveno vibracijo dampeners.Izbirate lahko med različnimi taiji stilov, vsak featuring zanimivih modelov, ki dodajo igrivost, da vaše tekmo.Ti dampeners so prepričani, da bo vaš lopar, ki izstopajo iz množice.

3.Nadzor vibracij: Naše tenis vibracije tresljajev zmanjšuje vibracije lopar, ki daje udobno dotik, hkrati pa se zmanjša tveganje za tenis kolena.Igrate dlje in z večjo stabilnost, hkrati pa dodaja dekorativne učinke na vaše lopar s svojo elegantno obliko.

4.Lepe Darila: S svojo realistično oblikovanje in dobro blaženje pritiskov učinek, naše tenis vibracije odklon je idealno darilo za vse tenis ljubimec.Svojo preprosto in elegantno estetske obleke koli lopar.Podajte svojo družino in prijatelje, darilo za izboljšano predvajanje izkušnje z gladkimi linijami in zmanjša vibracije lopar.

5.Izboljšano Natančnost: Doseči natančnost in odpravi hrupa z našo Tenis Vibracije Tresljajev.Absorbira lopar niz vibracije, ta blažilnik zagotavlja udobno in natančen strel, ki je kot nalašč za vsak teniški igralec.Združljiv z vsemi vrstami loparji, profesionalni ali amaterski, povzdignil svojo igro takoj.

Izboljšajte svojo tenis tekme z našo Vibracijo Dampeners.Zmanjša vibracije in poveča udobje med igranjem.Naše zanimive vzorce, ki bi jih odlično darilo za vsak ljubitelj tenisa.Uživajte udobno vadbo izkušnje, kot še nikoli prej!

Specifikacija:

Ime: Tenis Vibracije Tresljajev

Material: Silikon

Teža izdelka: o za 2,9 g

Velikost Izdelka:

Debele: o za 0,7 cm/0.28 cm

Premer: približno 2.3 cm/0.91 cm

Področje Uporabe: lopar za Tenis, squash lopar

Seznam Vsebine:

1* Tenis Vibracije Tresljajev

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Dodatek Za Vrsto: Drugi
  • Številka Modela: Absorberji

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno