Iskanje

Lesene Glasbenik Melodijo Kolo Lesene Melodijo Orodje, Krog Petine Kolo Za Note, Akordi Deli, Dodatna Oprema

  • ( 0 Ocene )
  • €4.51
  • €8.05

  • Sku: s141780
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Glasbila

Opis

[Poenostavljeno Učenja]: Ni treba, da se glasi glasbe!Ta priročen, spinable kolo prinaša osnovne, praktične aplikacije tetiva neposredno v roke.Samo zavrtite kolo in ga postavite na ključ, in 6 vidni opombe zagotoviti opombe in akordi boste morali graditi svoje verze, zbore.

[Lesene Melodijo Orodje]: Zasnovan posebej za glasbenike, ta lesena melodijo orodje ponuja vse-v-enem rešitev za učenje, urjenje, in izpopolnjuje svoje glasbene sposobnosti, zaradi česar je nepogrešljiv spremljevalec za vse glasbeni učitelj ali učenec.

[Nastavljiv Ključ Selektor]: Samo twist kolo in center za Velik ključ in 6 opombe vidni zagotoviti opombe in akordi so potrebne za izgradnjo vaše kitica, refren in most.Koristno diagrami in besedila bodo dobili gor in teče hitro.

[Music Branje Ni Potrebno]: Potopite se v tetivi teorija, brez potrebe za kompleksne glasbe branje.To uporabniku prijazen predenje kolo poenostavlja tetiva aplikacije.Zasnovan z natančnostjo in mojstrstva, ta glasbila ne le izboljšuje svoje zvok, dodaja pa tudi estetsko pritožba na vaše predstave, pusti trajen vtis na občinstvo.

[Multi-scenarij Uporabite]: Ni primerno le za glasbeno ustvarjanje, ampak tudi za predstave, performansi, poučevanje in drugi scenariji, izboljšanje učinkovitosti in zabavno glasbenega ustvarjanja.Peti-stopinjski krog glasbe osnovnih učnih pripomočkov leseno kolo.Učenje Orodje, ročno izdelan iz Visoko kakovostnih materialov za poučevanje glasbene osnove.

velikost: približno 12.4 x za 11,9 x 1 cm

Material: Les

barva: Kot prikazano

Vsebina Paketa:

1 x Lesena Glasbenik Melodijo Kolo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno