Iskanje

T829 Bluetooth 5.0 FM Oddajnik Za Avto,Adapter Sprejemnik Z 10 Barvah, Svetlobi, PD 18W Hitro Polnjenje Mp3 Predvajalnik

  • ( 0 Ocene )
  • €10.06
  • €13.97

Opis

10 BARVNO LED OSVETLITEV: To je svetloba okolice z 10 barv, ki omogoča njeno uporabo v temno avto okolja in zagotavlja tudi veselo vzdušje; Enostavno in priročno, da vidite, glasnost, avto napetost in frekvenco FM, ki se prikaže na LED zaslonu.

ŠTIRI MOŽNOSTI, DA ZAČNETE SVOJE GLASBE: Bluetooth, FM oddajnik lahko tok clear stereo glasbe prosto na 4 načine: A. Predvajanje glasbe iz naprav, ki omogočajo Bluetooth, da avtomobilski stereo sistem prek FM signala; B. Pretakate glasbo iz SD kartice.C.Pretakanje glasbe iz USB flash disk (do 32GB).D: Pretakanje glasbe prek Aux vhod.

JASNO KLICE Z HANDS-FREE (FUNKCIJA: lahko sprejmete / zavrnete / ponovno klicanje klici udobno skozi prostoročno funkcijo in uživajte varne vožnje.CVC tehnologije se bodo odpravili šum vetra, ustvarjanje dupleks kakovosti zvoka.

TIP-C + 1 * USB PD18W: Dve modeli, ki bodo zadovoljili zahteve večina od nas.Na USB vhod in Tip C vrata za hitro polnjenje omogoča polnjenje baterije 2 naprav hkrati in ponujajo boljše polnjenje uspešnosti.PD18W lahko zaračuna vaš telefon do 80% v 35 minut, 4 krat hitreje kot je normalno hitrost.

ENOSTAVEN ZA NASTAVLJANJE: Plug tega kompleta v vtičnico cigaretnega vžigalnika, nastavite vaš avto FM radio prazno postaje (87,5-108,0 MHz), in iz tega UKV-oddajnik na to; Seznaniti s telefonom, potem moraš iti.BLUETOOTH 5.0 IN STABILEN PRENOS: Sprejetjem Bluetooth V5.0, to brezžični oddajnik FM je veliko bolj stabilen in hitro, brez prekinitve odklop, medtem ko povezovanje za pametne telefone.

Material:ABS+PC

barva:črna

Vsebina Paketa:

1 x Avto player

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno