Iskanje

Pomlad Mačke Venci Za Vhodna Vrata, Umetno Pomlad Poletje Mačke Vrata Venci Z Zelenimi Listi, Kmetija Venec Trajne

  • ( 0 Ocene )
  • €8.17
  • €17.01

Opis

Pomlad Mačke Venci Za Vhodna Vrata, Umetno Pomlad Poletje Mačke Vrata Venci Z Zelenimi Listi, Kmetija Venec Trajne

[POMLAD POLETJE pred VRATI VENEC]To Pomlad Poletje pred Vrati Venec Dekoracijo je najnovejši pomlad in poletje ujemanje trend in prihaja z različnih barv cvetja in zeleno listov.Lepa kombinacija bo mučna prvi vtis.Faux zeleno listje poudarki dajte venec živahen videz, dodajanje življenja in barv za vaš dom.

[KAKOVOSTNIH MATERIALOV IN VELIKOSTI]Vrata, Okrasni Venci so narejeni iz visoko kakovostnih svilene tkanine in plastičnih mas, s polno barv, realne oblike, bogato plasti in nikoli ne zbledi, se je veren umetne rastline ostanejo sveže in lepo leto za letom.

[VEČ PRILOŽNOSTIH]Specializiranimi za pomlad in poletje vrata venci so kot nalašč za pomlad dom dekor, poroke, poroka loki, centerpieces, se prikaže okno, trgovine, restavracije, pisarne, cvetlične košare, na zabavah, praznovanjih, prehode, stopnice, ograje, in mnogi drugi dogodki.

[ODLIČNO SEZONSKO DARILO]To bo velik dar za pomlad in poletje festivalov, rojstne dneve, poroke, naselje, Božič, ali pa samo za polepšajo nekoga dan.

[ŽIVLJENJA, KOT so OBLIKOVANJE]To pomlad in poletje vrata venec je jasno in občutljivo listov žile, popolno in naravno cvetje, mehka na dotik, nekosmičena, konča posnema naravno obliko in teksturo rastlin.Super za veliko Noč in Pomlad, odlično darilo za ljubitelje vrtnarjenja!

Barva:Kot Prikazano

Material:Les + krpo + plastike

Velikost: 25 x 5 x 40 cm

Vsebina Paketa:

1 x Odlikovanja

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno