Iskanje

Za 1995-2001 HUSQVARNA TE410 TE 410 Aluminijasti Radiator Hladilnik za Hlajenje Hladilne tekočine 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001

  • ( 0 Ocene )
  • €84.81
  • €121.16

Opis

Dobrodošli v naši trgovini.Tukaj je nekaj opisov in nakupovalne nasvete za ta izdelek

Aluminijasti radiator: Ta vrsta radiator je namenjen za težka uporabo, z hladilna zmogljivost je približno 40% višji od standardnih radiatorjev.Embalaža je odlična in presega OEM specifikacije.Izbiro izdelkov iz naše trgovine bo zagotovo vam vrednost za denar.

Primerno za: Za 1995-2001 HUSQVARNA TE410 TE 410

Material: iz visoko kakovostnega aluminija, vse aluminija vključno jedro in pločevinke, z odlično odvajanje toplote uspešnosti.

Značilnosti: jedro hladilnika je privarjen v vakuumu spajkanje peči brez epoksi smolo.V rezervoar sprejme TIG varjenje, in visoko povpraševanje varjenje metoda omogoča naš radiator uspešnejši.Zagotoviti močno, hitro in trajno hlajenje.

Nakup Obvestilo:

1. Vse izdelke, ki se prodajajo v naši trgovini so popolnoma novi, in zagotavljamo kakovost naših izdelkov.Prosim, vas prosimo, da kupite z zaupanjem.

2. Vzorci proizvodov, ki se prodajajo v naši trgovini, so različne.Strankam svetujemo, da skrbno izberejo in kupijo glede na svoje potrebe, da bi se izognili nepotrebnim izgubam.

3. Vašo spodbudo in konstruktivnih povratnih informacij so naša gonilna sila, in cenimo vašo spodbudo in podporo.Če ste zadovoljni s kvaliteto in servis naših izdelkov po prejemu blaga, upamo, da bomo prejeli vašo spodbudo in pohvalo♡

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stik z mano v vsakem trenutku.Jaz bom odgovoriti takoj in pomaga rešiti problem.Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želim prijetno nakupovalno izkušnjo ʚ ᵕ ɞ!


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala: Aluminij

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno