Iskanje

Anti Zamegljevanje Sredstvo Za Steklo Avtomobila Anti Zamegljevanje Čistilo Šampon Za Vetrobranska Stekla Vodo Odporna Proti Zamegljevanje Agent Za Windows

  • ( 0 Ocene )
  • €7.64
  • €15.28

Opis

Bullet Točk:

1. Globinsko Čiščenje je To Nevidno Steklo Čistilo grmišča globoko, da odstranite road mazivo in mračna, umazanije, soli, blata in več iz vašega vetrobransko steklo in ogledala za osupljiv sijaj.

2. Nevidno Steklo Naš Avto Steklo Antifog nobene proge, ne kaplja in ne nered zaradi Nevidno steklo formula.Ta edinstvena formula ne vsebuje muhast pri nanašanju mila, dišav ali barvil.Brez umazanije je odrinjen na vaše stekla.

3. Hitro Aplikacijo Za kaplja majhno količino naše Nevidno Steklo Defogging Spray na notranji strani leč.S prsti vtrite v celoti nad objektiv.Dodajte majhno količino vode in zbadanje defogger, da odstranite vse proge.

4. Preprečevanje Rosenja Naše Anti Fog Spray ohranja vaš windows, vetrobranska stekla in ogledala iz zamegljevanje gor med ekstremne spremembe temperature in mokro vreme za ohranjanje prepoznavnosti.

5. Široko Uporabo Avtomobila Defogger Spray lahko uporablja za avto windows, vzvratnimi ogledali, kopalnica stekla, nečimrnosti, ogledala, steklena vrata, motorno kolo, čelade sonce ščitniki, očala, plavalna očala, očala za potapljanje, teleskop luči, in še več.

Značilnosti:

1. Po deževnice se dotika stekla, se bo stran samodejno izklopi, ne da bi vplivali na vidnem polju, ki učinkovito preprečujejo stekla, ki preprečuje, da popraskal po metlice.

2. Z uporabo naravnih rastlinskih ekstraktov, brez vonja in brez stimulacije, nežna formula, ne bo škode, film ali zrcalne površine, in podaljšujejo življenjsko dobo.

3. Mastno in ne-fuzzy, učinkovito odstrani meglo in vodna para, ter izboljša varnost vožnje.

4. Ki se uporabljajo za različne steklena ogledala, kot so avtomobilska stekla, vzvratnimi ogledali, stekla, kamere, itd.

Specifikacije:

1. Ime: rainproof agent

2. Material: Tekoče

3. Teža: okoli 300 g

4. Velikost: 6x16.5 CM/2.36x6.49inch

5. Seznam vsebine:

6. Rainproof agent x 1 ali

7. Defogger x 1 ali

8. Rainproof agent x 1+brisačo x 1 ali

9. Defogger x 1+brisačo x 1

Vrste nasvetov:

Velikost izdelka/slik, ki so ročno izmerjene in jih, prosim, odpusti mi za malo odstopanja.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Obsega: antifoggant

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno