Iskanje

Uplinjač glavni jet kit Motocikla uplinjač šoba nastavite 10pcs Power metal curka šobe uplinjač kit 75 78 80 82 85 110 delov

  • ( 0 Ocene )
  • €4.21
  • €8.43

Opis

Bullet Točk:

1. Več Specifikacij: Uživajte vsestranskost naše Uplinjač Glavni Jet Komplet z 10 različnih velikosti od 75 do 110. Kot nalašč za fino uravnavanje vašega motorja uspešnosti za vaše posebne potrebe.Preverite združljivost pred naročilom zagotoviti odlično prilegajo.

2. Materiali, ki Dobro Kakovost: Izdelani z visoko-kakovostne kovine, to uplinjač glavni jet komplet zagotavlja neprimerljivo moč in vzdržljivost.Svoje so odporni na obrabo, design zagotavlja dolgotrajno delovanje, z visoko trdoto in trdnostjo, zaradi česar je odporen na deformacije in poškodbe.

3. Odlično v Izdelave: Zagotoviti dolgotrajno in zanesljivo delovanje, s tem uplinjač glavni jet kit.Njene odlične izdelave zagotavlja gladek videz, in je rja-dokazilo, erozije mraz, in odporna na olje, zaradi česar je kot nalašč za razširjeno uporabo.

4. Enostavna Namestitev: Ta Uplinjač Jet Kit zagotavlja, brez težav namestitev in odstranitev.Svojo uporabniku prijazen dizajn, ki omogoča enostavno uporabo brez zapletenih orodij, s čimer prihranite čas in trud.Nadgraditi svoj uplinjač je predstava z lahkoto.

5. Celovito Kit: Izkušnje brez težav uplinjač iskanje z našo Uplinjač Glavni Jet Kit 10pcs/niz.Ta komplet je dober pomočnik za vzdrževanje motorja, ki zagotavljajo visoko natančnost z točne dimenzije.Set izpolnjuje vse zamenjavo in vzdrževanje potrebe.

Opis:

Iščete kakovostne kovine uplinjač glavni curki?Poglej ne dlje od naše visoke natančnosti, dobro oblikovana izdelka.Z visoko trdoto in trdnostjo, naša letala so enostavne za namestitev in odstranjevanje.Vendar se prepričajte, da preverite združljivost pred naročilom!

Specifikacija:

1. Ime izdelka: Uplinjač Jet Kit

2. Namen: Uplinjač prilagoditve in spremembe

3. Velikost: (pribl.)0.5*za 0,7 cm/0.2*0.28 cm

4. Model: M4

5. Veljavni modeli: PZ19 GY6 uplinjač, M4 olje šoba glavni in pomožni merjenje luknje 139QMA

6. Specifikacije: 10 kosov M4 (75-110), opcija

Seznam:

10*Uplinjač Curki


  • Vrsta Materiala: medenina
  • Ime Modela: Uplinjač Glavni Jet Kit
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta: Zračni Filtri & Sistemi

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno