Iskanje

Nogomet ciljev Kovinski Outdoor Nogomet Cilj Snemljiv Design Športih na Prostem Igrače Za Počitnice Božič, Rojstni dan In Otrok, Da

  • ( 0 Ocene )
  • €34.57
  • €49.39

Opis

Naš cilj je narejen iz trpežnih materialov in značilnosti mehko in udobno noge, z uporabo fiksnih sponke za enostavno namestitev.To naredi super ideja za darilo brez težav.

Specifikacija:

Ime izdelka: otroška Nogomet Cilj

Teža: približno 1432g

Velikost izdelka: (pribl.)88*41*59 cm/34.65*16.14*23.23 cm

Starost: od 3 let in zgoraj

Seznam Vsebine:

1 nastavite* Nogomet Cilj za Dvorišču

1pcs*Nogomet

1pcs*črpalka

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Spodbujamo timsko delo in Zabavo: Naše prenosne nogomet cilj obdeluje otrokove športne interese, medtem ko spodbuja njihovo timsko delo in sodelovanje spretnosti.Igranje v zaprtih prostorih ali na prostem, igre brez omejitve prostora, in spustiti vaš notranji športnik s prijatelji in družino.

2.Noge Počutijo Udobno in Mehko: Prišel pripravljen za zabavo z mehko elastično nogomet in črpalko.Izberite vaš najljubši igranje spot, vrt, park, ali plaži.Ta prenosni nogomet cilj je zasnovan tako, da zagotavlja udobje in udobje za igralce vseh starosti in ravni znanja.Uživati igranje nogometa brez breaking banka hkrati pa zagotavlja najvišjo varnost in trajnost.

3.Varno in Trdno: Naše prenosne nogomet cilj zagotavlja trajnem jeklenih okvirjev strukturo, ki zagotavlja maksimalno stabilnost.Visoke kakovosti so odporni na obrabo, neto ščiti pred težke vremenske razmere, zaradi česar je odlična izbira za resne igralce, ki želijo, da brusimo svoje spretnosti.

4.Priročno Prenosen: Ta nogomet cilj je absolutno vetrič, da sestaviti in razstaviti v samo nekaj minutah brez potrebe vijak orodja.Na varno pritrjeni, sponke, ki zagotavlja okvir ostane trdno na mestu.Uživajte udoben prevoz in skladiščenje s priročno za prevoz torba, kot nalašč za improviziran igre nogomet na poti.

5.Odporna na udarce: prenosni nogomet cilj je dosežen toplote in sonca odpornega materiala, s prefinjenim neto da lahko zaščito otrok pred poškodbami.To lahko zdrži vpliv ciljev in traja dolgo časa.To je super ideja za darilo za nogomet ljubitelje vseh starosti.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno