Iskanje

Avto Poliranje Spray 550ML Instant Premaz Agent Nič Odstranjevalec Avto Zunanja Oprema Za Umazanijo, Maščobo Blato, Prah Trmast

  • ( 0 Ocene )
  • €12.29
  • €17.55

Opis

Predstavljamo vam naš Avto Stain Remover Spray!Oblikovana, da se upre oprijema različnih madežev in povečanje površinska trdota upreti praske in odrgnine.Lahko tvorijo trden zaščitni film na površini brez piling ali razbarvanje zaradi spremembe temperature.Enostaven za uporabo in učinkovito odstranjevanje težka madežev.

Specifikacije:

Ime: Avto Prevleke Spray

Zmogljivost: 550ml/steklenice

Glavni učinki: Gladke in sijoče, anti-madeži, umazanija mraz, skupaj avto, površinske zaščite

Področje uporabe: avtomobilske barve in steklenih površin,

Seznam Vsebine:

Avtomobilske Prevleke Spray*1

ali

Avtomobilske Prevleke Spray*1

brisačo*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Močan Zaščitni Premaz: Ta avto prevleke spray, lahko učinkovito preprečite vlago, prah in olje iz poškodujete vaš avto je površinah.Lahko tvorijo trden zaščitni film, ki traja več mesecev, vodenje vaš avto sijoča in čista.

2.Anti-barvanje Učinek: Naš Avto Prevleke Spray zagotavlja neprimerljivo zaščito pred oprijem različne madeže in umazanijo, ki zagotavlja čistejši in sijoč avto površin.S svojo vrhunsko anti-barvanje in umazanijo-odporne lastnosti, da zmanjšuje pogostost čiščenja in težavah.

3.Revolucionarna Vode in Nič Obrambo: Naš Avto Prevleke Spray zagotavlja maksimalno zaščito pred vodo in rjavenje.Njegova napredna formula preprečuje, da bi voda iz ostanejo na površini, pri čemer se povečanje trdote upreti praske in odrgnine.

4.Temperaturno Odporni: Zaščitite svoje vozilo, kuhinjo ali industrijske opreme z naš Avto Prevleke Spray.To je posebej formuliran, da zdržijo visoke temperature, ne zagotavljajo piling ali razbarvanje za dolgotrajne rezultate.Primerna za različne visoke temperature okolja.

5.Brez težav Uporabite: Ščit vašega avtomobila pred praskami in težkih vremenskih pogojih, z našimi Avto Prevleke Spray.Brez znanja ali orodja, ki so potrebni, samo uporablja, je enakomerno in pustite, da se posuši, za briljantno konča.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Obsega: Premaz agent

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno