Iskanje

2pcs Stopala Kljukice Za Motorna kolesa Anti-Skid Univerzalno Zložljivo Kolo Stopala Kljukice Anti-Skid Univerzalni Električni Motocikel Stopala Kljukice

  • ( 0 Ocene )
  • €12.47
  • €24.95

Opis

Opis

Motocikel Stopala Počitka zagotavlja veliko varnost in udobje.To vam omogoča, da varno vožnjo in zmanjšajo stopala utrujenost.Je zložljiv.To velja za motorna kolesa, kolesa, itd.

Specifikacija

Ime izdelka: motorno kolo Footpegs

Posamezen izdelek teža: 0,7 kg

Velikost: približno 108*87*22 mm/4.25*3.42*0.87 cm

Material:

Črni srednji del: aluminij

Spodnji deli: plastika

Vijaki in sorniki: nerjaveče jeklo

Ustrezno: Universal vrste motornih koles/koles, z uporabo 8 mm vijaki za vgradnjo

Pakiranje seznam

2 x Motocikel Footpegs

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Material: iz visoko kakovostnega aluminija zlitine, motorno kolo Stopala Kljukice so dovolj trpežne, da traja dolgo časa.Ima tudi antioksidativne lastnosti.

2.Enostaven za Namestitev: Motocikla Stopala Ostalo je enostavno namestiti in odstraniti.Ta mora biti nameščena uporabljajo 8 mm vijaki za vgradnjo.To je univerzalen tip za motorna kolesa in kolesa.

3.Non-Slip Design: motorno kolo Footpegs dati voznik in potnik bolj stabilen oprijem na pedala.To sprejema graviranje tehnologije, ki učinkovito preprečuje zdrs.

4.Prenosni in Kompakten: Izposoja Stopala Kljukice so lahki in prenosni, ki ne obremenjuje vožnjo.To je idealna zamenjava pripomoček za cestno gorska kolesa.

5.Zložljivi Tip: Motocikla Stopala zložljiva Pedala funkcija bo delo, da se prepreči trčenje, če ste pusto preveč med zavijanjem.Prosimo, upoštevajte, da stopala kljukice ne more ostati zložiti.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno