Iskanje

Eleganten Prst Rokavice Pletene Rokavice za Otroke kot Nalašč za Zimske Športe na Prostem

  • ( 0 Ocene )
  • €4.70
  • €7.57

Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Da vaš otrok roke toplo andcozy s ti lepo imeti tematskih prst pletene rokavice.Kot nalašč za hladno vreme, narejeni so iz toplih materialov, ki učinkovito blokira jasno , zagotavlja udobje in toplino vašega otroka roke.

Izdelani s split prst design, te rokavice omogočajo otrokom, da so dopustiti, da uporabite svoje prste prosto, medtem ko ohranjajo svoje roke zaščitene.Mehko in udobno tkanine fitsperfectly na svojih rokah, zagotovitev podesan in udobno prilegajo brez kakršnega koli neugodja ali omejitev.

Primeren za otroke starosti 3-7 let, teh rokavice, so izdelani posebej za zaščito svoje roke v mrzlih zimskih mesecih.Ali je za uporabo v zaprtih prostorih playtimes ali aktivnosti na prostem, kot so hoja ali igre, te rokavice zagotavljajo potrebno toplino in zaščito za vaš otrok roke.

Ali je na poti do šole ali prihajajo backhome, te rokavice so kot nalašč za vodenje vaš otrok tople roke v svoje delo.Zagotavljajo extralayer topline in zaščite, ki zagotavlja vaš otrok roke staycozyeven v chillyweather.

Idealfor zunanji zimske športe, kot so smučanje ali drsanje, te rokavice ponujajo dodatno toplino in udobje za vašega otroka roke.Pustite jim, da uživajo svoje najljubše zimske aktivnosti, brez skrbi, hladne roke, zaradi superiorinsulation in mehkobo te rokavice.

Specifikacije:

Material: alpacas

Dolžina: cca 14 cm/5.5 palčni

Širina: cca 10 cm/4 inch

Paket Vključuje:

1 Par Malčka Rokavice

Opomba:

Prosimo, dovolite 1 do 3 cm, napak zaradi ročnega merjenja, prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo,

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.


  • CN: Guandong
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Ime Oddelka: Baby
  • Material: BOMBAŽ

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno