Iskanje

Smart Stopala Senzor Nadzorovano Odpiranje In Zapiranje Za Električna Vrata Prtljažnika Auto Kick Senzor Električni Sistem Pomaga

  • ( 0 Ocene )
  • €30.51
  • €44.21

Opis

Smart Stopala Senzor Nadzorovano Odpiranje In Zapiranje Za Električna vrata prtljažnika Auto Kick Senzor Električni Pomagajo Sistem senzor lahko le prepoznati enega od ukrepov, ki je le en strel, ali en .

Morate počakajte 2 sekundi po tem, ko vsako dejanje je izpolniti, preden lahko še naprej delujejo.

Delovne lastnosti izdelka: kick ne morete uporabljati po avto je začel, in kick se uporablja običajno po plamen je ugasnil.

Namestitev Opombe:

1. Našli ustrezno mesto na zadnje straže bar vozila.

2. Obrišite mesto montaže tipala.

3. Peel off obojestranski lepilni trak senzorja (strani obojestranski lepilni trak je odkrivanje površine, ki je obrnjena proti tlom.

4. Priključite senzor trdno zadaj zaščitno ploščo (znotraj odbijača)!Zaznavanje površine naj bi se izognili kovinski predmeti, kot so železo in aluminij.

Power-on test, počakajte 20 sekund po vklopu, ko je izdelek self-test lahko izvedete brca ali pometanje gibi pod senzor.

Barva: črna

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 * polje za Nadzor

1 * Indukcijsko napeljava varnostni pas

1 * Napeljava varnostni pas

1 * Nalepke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno