Iskanje

PCAN-USB Novo Energijo Vozilu, Diagnostični Krtačo Pisni obliki, Združljivi z IPEH-002021/22

  • ( 0 Ocene )
  • €114.22
  • €253.83

Opis

Programska oprema za spremljanje PCAN-Pogled

PCAN-Pogled je spremljanje programske opreme, ki teče na operacijski sistem Windows pregledovanje, pošiljanje in snemate LAHKO in LAHKO FD sporočila.Prikazuje avtobus napake in strojne opreme LAHKO začasni preliva v realnem času in sledi.Funkcijo podpira snemanje in shranjevanje vsa sporočila na avtobus.

PCAN-Pogled podporo PCAN PC interface card ali naš združljiva LAHKO Kartico LAHKO hitro in enostavno popolno strojne opreme inicializacijo.Vse na voljo, LAHKO karticami, ki so navedene v strojno opremo povezavo v pogovornem oknu.Po izbiri strojne opreme in baudna hitrost, lahko uporabniki uporabljajo vse funkcije programske opreme.

Od različice 4, PCAN-Pogled podpira novo LAHKO-FD standard (LAHKO z Prilagodljiva hitrost Podatkov (edr),se LAHKO-FD je predvsem značilna višja prenosa Podatkov s pasovno širino.

Specifikacije

Programsko opremo za analizo PCAN-Explorer 5

PCAN-Explorer 5 je celovit večnamensko LAHKO bus analyzer, ki podpira pošiljanje, prejemanje, pregledovanje, zapisovanje, analiziranje, nadzor in simulacije, in podpira simbolični LAHKO sporočila.Integrirani VBScript podpira ustvarjanje makrov, da samodejno izpolnijo majhne ali zapletenih nalog.Integrirani podatki diktafon pomeni, da tokov podatkov, na avtobusu lahko posname, analizira in shranili.

Zagotavlja PCAN-Explorer5 programske opreme, vse, plugins, in podpora strojne opreme.

Poleg tega funkcije PCAN-Explorer 5 se lahko podaljša tudi z vstavki.Plugins, ki jih NAM lahko bolje analizirati in predstaviti podatke.Graf plotter plug-in lahko prikaza podatkov v grafični obliki.Armaturno ploščo plug-in lahko prikaže podatke o instrumentu vmesnik.V CANdb plug-in Podpira uvažanje tretjih oseb CANdb datoteke.V J1939 (plug-podpira fatrat je J1939 protokola.

PCAN-Symbol Editor - LAHKO Symbol Editor je na voljo, da uvoz CANdb datotek v simbol format podatkov in obratno.

Razvoj lastnih aplikacij skozi PCAN-Osnovno


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Tip Senzorja: Holzer

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno