Iskanje

Sodnik Piščalka Svež Zvok Sodnik Trenerje, Piščalka Z Vrvica Za Opaljivanje Tega Prenosni Trenerje, Piščalka Za Šolo, Šport Nogomet

  • ( 0 Ocene )
  • €3.16
  • €4.10

Opis

Opis:

Z varno in zdravo ABS surovin.Sodnik Zažvižgati je brez vonja in je varen za uporabo.Močno žilavost, ni enostavno, da bi prekinil, trden in debel.Primerna za sodnike, trenerje, reševalce iz vode, usposabljanje, samoobrambe, šola, šport, tekmovanja, itd.

Specifikacija:

Ime izdelka: Piščalka Sodnika

Izdelek barva: nebeško Modra/Svetlo Črno/Temno Modra/Srebrna, Siva

Izdelek kombinacija: 1 piščalka+3 zobe zaščite+1 škatla za shranjevanje+1 vrvica za opaljivanje tega+1 strani vrv (privzeto kombinacija)

Velikost: približno 88 * 65 * 27 mm/3.5 * 2.6 * 1.1 palčni

Teža: približno 20 g

Seznam Vsebine:

1 * Piščalka Sodnika

3 * Toothguard

1 * škatla za Shranjevanje

1 * Vrvica za opaljivanje tega

1 * Nosilna vrv

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Varen Material,】 Sodnik Piščalka so čvrsto, prožno, težko, da bi prekinil, in težka.Uporaba ABS surovih sestavin, ki so zdravi in varni.Je brez vonja in varno za uporabo.

2.【Enostavno Čiščenje】Trenerje, Piščalka prihaja z vrvica za opaljivanje tega, da lahko visijo okoli roke ali vratu.Simple design, enostaven za čiščenje.Opremljena z gumo zob patron, ki vaše zobe udobno.S krepko in svež glas.

3.【Pogosto Uporablja】Nogomet Piščal je izjemno uporaben in primeren za aktivnosti na prostem, vključno pohodništvo, planinarjenje, treking, polje preživetje, in kampiranje.

4.【Občutljivo Izdelave】Športni Piščalka kit različica je omamljanje, s fine izdelave in brez razpok.Vam bo gotovo obožujejo odlično izdelave.

5.【Odlično Darilo】Piščalke za Trenerje, se lahko daje kot darilo na očetovski Dan, noč Čarovnic, Božič, in ob drugih posebnih priložnostih, v vaše družine, prijatelje ali druge ljubljene.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno