Iskanje

Torba Za Tesnjenje Posnetke Prigrizek Vrečko Tesnjenje Posnetek S Pokrovom Za Večkratno Uporabo Trmast Nepremočljiva Večnamenski Čip Vrečko Posnetek Za Kuhinjo Hrane

  • ( 0 Ocene )
  • €1.08
  • €1.95

Opis

Ni potrebe, da se še vedno borijo z zvijanje vrečke, te zajete posnetke, ki jih preprosto zaprl.Kot nalašč za hladilniku in je idealen za odpiranje moka, sladkor, riž, vrečke.

Ime izdelka: Hrana Posodo Določa hrane posnetek/hrana ing posnetek, s pokrovom ing posnetek hrane vrečko posnetek, čaj, mleko v prahu prigrizek posnetka, primerna za kuhinjo shranjevanje živil in organizacije

Velikost izdelka: 17*2.8*5 cm

Teža izdelka: 82g

barva: Bela

seznam:

Hrana ing posnetek*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zaklepanje v Okus: Prepreči kvarjenje, vzdrževanje crispiness, preprečevanje razlitja hrane, in savor vsak ugriz z zaupanjem.S temi posnetki, ni treba skrbeti za hrano izgubi svoj okus in teksturo.

2.Enostavno Odpiranje: Samo objemka in sponke vrečko z odprtino za tiho zapiranje.Ni potrebe, da roll ali uporabo posnetkov.Enostavno odpiranje in zapiranje z 1 roko, ohranja hrano kul in zaščitene.

3.Močna Trajnost: nadgradnja na trajnost in kakovost, naša hrana tesnjenje posnetek je zasnovan tako, da ostanejo nedotaknjena tudi v hladilniku.Nič več krekirana posnetke in živil kvarjenje.

4.Ročni Načrt: To je tudi načrt s guide vrata, ki vam pomaga, da pour hrane, ne da bi polil.V ročni design, zaradi česar je priročen za uporabo in shranjevanje.

5.Široko uporabna: Imejte prigrizki in žit kul s temi hrane tesnjenje posnetkov, ki so kot nalašč za odpiranje in zapiranje moka, sladkor, riž, fižol, in sol vrečke.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Poliester

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno