Iskanje

Kartico Alpake Živali Voščilnico Za Rojstni Dan Kartice Smešno Ustvarjalne Happy Birthday Papir Počitnice Voščilnice Za Božič Obletnico

  • ( 0 Ocene )
  • €2.49
  • €6.92

Opis

Si želite, da bi naredili vtis na svojega otroka ali ljubljene z edinstveno in lepo kartico?Če je tako, morate te 3D karte!So inovativni, zložljivi design, ki ustvarja 3D alpake obliko, ko je odprl.Ti so tudi fino ročno izrezljane z odlično podrobnosti in živahne barve.Ti 3D kartice so odlična darila za novo leto ali za katero koli priložnost.Da tvoj danes in uživajte dejavnik teh neverjetno 3D kartice.

Specifikacija:

Ime: 3D Alpake voščilnico

Material: poseben papir

Postopek: ročno

Uporablja festivali: splošno

Vzorec: alpake

Slog: mehka srčkan zdravilni sistem

Seznam vsebine:

1 x 3D Alpake voščilnico

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ustvarjalno in Veselo : Ta praznik voščilnico, je darilo, ki bo vaše ljubljene nasmeh.To je pameten, zložljivi design, ki razkriva lepo 3D stereoskopski učinek, ko so se odprla.Lepo alpake bo osupnila in navdušila svoje najdražje.

2.Srčkan Alpake Tema: Ali želite poslati rojstni dan želim, hvala opomba, ali počitniški pozdrav, naše 3D alpake voščilnico, da bo bolj praznično in zabavno.Z alpake obliko predstavljajo v različnih pozah, ta kartica bo ustvarjanje prijaznih in toplo vzdušje za vsako priložnost.

3.Fino Ročno izrezljane: zanesljivo papirni material, drobni tisk, in roko, carving proces tej 3D alpake voščilnico ustvariti fino ročno izrezljane umetnine, ki ne zbledi in se lahko hranijo za dolgo časa.To je čudovito in lepo darilo, ki bo navdušila vaše ljubljene.

4.Multi Uporabe: S 3D alpake načrt, to voščilnico, je odličen način pokazati vašo ljubezen in hvaležnost za vašo družino in prijatelji na različnih festivalov in dogodkov.Ali gre za novo leto, rojstni dan, diploma, Božič ali katere koli druge poseben dan.

5.Omamljanje 3D : To karto bodo navdušili vaše otrok, prijatelja ali sodelavca, s svojo realno alpake, ki skoči ven.To je več kot kartice, to je izvrstno darilo, ki spodbuja otrokove domišljije in ustvarjalnosti.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Pop up Voščilnice

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno