Iskanje

Kladivo Za Nohte Torbica Šotor Špirit Torbica Za Shranjevanje Prenosni Šotor Špirit Nohti Kladivo Orodje Torbica Kampiranje Šotor Špirit Deležev Skladiščenje Vrečka Za

  • ( 0 Ocene )
  • €24.99
  • €65.78

Opis

Ta šotor peg set vključuje štiri metre vetra vrv in močno kljukice.Kljukice so izdelana iz materiala za enkratno uporabo, ki lahko zdrži slabem vremenu.Veter vrv, ki lahko imajo več elementov in pomoč voditi vaš šotor v mestu.Kampiranje in backpacking izleti so kot nalašč za to skupino.

Specifikacija:

Ime: tleh nohtov

Velikost: približno 30*1cm/11.8*za 0,4 v

Teža: 192g (enojni)

Material: ogljikovo jeklo

Ime izdelka: reflektivni veter vrv

Dolžina: približno 4m/157.5 v

Teža: 28g

Seznam Vsebine:

O: Tla nohtov paket + 6 tleh nohti

ali

Seznam Vsebine:

B: Tleh nohtov paket + 6 tleh nohti + 4 sklope veter vrvi

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Deluje brez težav: S Šotor Kladivo, Torbo Nastavljena, lahko greš kampiranje z tleh lak za shranjevanje vrečko, šest 30 cm tal nohte, in štiri sklope 4m veter vrvi.To olajša in izboljša vaše taborjenje izkušenj.

2.Velika Zmogljivost: Ta šotor kladivo vreča je praktično kampiranje pripomoček, ki vam pomaga, da shranite vaš tabor konice in kladiva, kot tudi druge kampiranje orodja.Ima okrogel dizajn, ki povečuje prostor za shranjevanje in omogoča enostaven za prevoz.

3.Priročno Organizacija: v velikosti 41*15 cm in veliko odprtino, šotor, kladivo, torbo lahko fit vložki in kladiva s trakovi.Ima ročaj za enostaven transport in shranjevanje orodja.

4.Dolgoletne Življenja: platno tkanina ta šotor kladivo torba je umazanija-odporen in vzdržljiv, preprečevanje vaš kladivo dobili poškodovane ali zarjavela.Ima tudi štiri ogljikovega jekla nohti, ki lahko imajo svoj šotor trdno na mestu.

5.Velika Uporaba: Ta torba je vaš idealni spremljevalec za prostem avanture in vrtnarski opravil.To je dovolj prostora za shranjevanje šotor, kladiva in drugih orodij, varno in enostavno.Narejena je iz trpežnega materiala, ki lahko ročaj vsakem vremenu in terenu.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Dodatek Za Vrsto: Šotor Nohtov

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno