Iskanje

Božič Denarnice Dar, Ki Ga Mama In Oče Desk Ornament Risanka Santa Claus Elk Dekorativne Lesene Denarnih Imetnik Denarja Stojalo Otroci Darilo

  • ( 0 Ocene )
  • €2.73
  • €5.35

  • Sku: s2400
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Doma Dekor

Opis

Praznujejo praznike z našimi Božič Denar Imetnik Dekoracijo.Bogati v količini in v različnih modelov, ustvari vesel vzdušje in lahko stojijo samostojno na mizo.Izrazite svojo ljubezen in skrb za gifting te edinstvene imetniki, ki imajo posebno presenečenje!

Specifikacija:

Ime: Božič Edinstveno Denar Imetnika

Material: les

Dimenzije: Višina 21 cm/8.27 v

Paket seznam:

Božič Edinstveno Denar Imetnik*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Božični Radosti: Te denar imetnik okraski značilnost klasičnih elementov, kot so snežaka, Santa Claus, in še več, ustvarjanje vesel vzdušje in dodal, da bolj zabavno, da je vaš Božični party.So klasični in lep design, ki je zelo v skladu z Božično vzdušje.

2.Vsestranski Design: Vsako leseno posnetek na naš Božični okraski funkcije luknje imeti nobene denominacije denar, provideing ste prilagodljivost za gifting potrebe.Uporabite jih kot namizni prikaže za dodatno praznično razvedriti.Svojo očarljivo zasnovo tudi izžareva edinstveno počitniško čar.

3.Izrazite Svojo Ljubezen: Delite svojo ljubezen in želi z naše Božično denar imetnik okraski, featuring tabli nazaj.Uporabite barve ali tabli pisalo, da napiše iskreno sporočila ali risanje lepe slike.Ta premišljen gesto poveča duhu, ki daje, in ustvarja nepozabne trenutke z najdražjimi.

4.Shareable in Zamenljivi: Naše Božično denar imetnik okraski so več kot samo okrasni kosi, ki jih lahko daste v skupno rabo s prijatelji in družino kot edinstven in praznično darilo.S široko paleto modelov na voljo in možnost, če želite zamenjati vaš stari okraski, so kot nalašč za srečanje z vašo uporabo in nadomeščanju.Izberite iz naše življenjepisov in širiti veselje, počitnice sezona.

5.Praktično Darilo: Okrepite vaš odnos s predstavitvijo teh Božič denar imetnik okraski, kot žeton ljubezni in nege.Vstavite denar, darilne kartice, ali kuponi znotraj in odloži jih na drevesu ali v nogavice.Presenečenje vašo družino, prijatelji, sorodniki, sodelavci ali sosedi s tem premišljen in ustvarjalno prisoten.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Plastični

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno