Iskanje

Avto Zrak Grelnik Ogrevalne Svečke Auto Air Diesel Parkirni Grelec Popravilo Delov Parkirni Grelec Ročna Orodja, Avtomobilizem Vzdrževanje Kit

  • ( 0 Ocene )
  • €17.50
  • €35.00

Opis

Bullet Točk:

1. Zmanjšano Vzdrževanje: To glow plug popravilo kit zagotavlja učinkovit vžig za olje motorja, zmanjša porabo olja in emisij, izboljšanje izgorevanja učinkovitosti in povečanje zmogljivosti motorja in življenje.

2. Oblikovana za Trajnost: Naše glow plug popravilo kit ponaša odporna na visoke temperature, ki preprečuje deformacije in lomljenje, in zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje za dolgotrajno uporabo.Izdelan z visoko kakovostnih materialov, je zgrajena do zadnjega.

3. Preprečiti Okvare Motorja: Poskrbite, vaš motor deluje učinkovito z našo Glow Plug Popravilo Kit.Z dobro tesnjenje, da se prepreči olje in uhajanje zraka, zagotavlja zanesljivo rešitev popravila.Komplet je zgrajen z visoko-kakovostni materiali in natančna pozornost do detajlov za optimalno delovanje.

4. Hitro Namestitev: Ta glow plug popravilo kit vsebuje bogato dodatki, kot so klešče za montažo palico in razpršilo net, ki vam pomagajo izboljšati vzdrževanje učinkovitosti in hitro namestitev in razstaviti ogrevalne svečke.

5. Zanesljivo Delovanje: Izkušnje, varno in nemoteno vožnjo z našimi Glow Plug Popravilo Kit za model D2.Njegova oblika zagotavlja popolno združljivost in stabilnost vaše vozilo, ki zagotavljajo brez težav vožnjo tudi v hladnih vremenskih pogojih.

Opis:

To Glow Plug Parkiranje Grelec Del je vaša rešitev za učinkovito zgorevanje in dolgoročno, stabilno uporabo.Izdelani za model D2, zagotavlja normalno delovanje motorja.Za hitro montažo pomeni, da boste lahko nazaj na cesti, v nobenem trenutku.

Specifikacija:

1. Ime izdelka: glow plug 6-delni set

2. Velikost izdelka: (pribl.)13*13*3.5 cm/5.12*5.12*1.38 cm

3. Teža: 130 g

4. Ustrezno: Primerna za model D2

Seznam Vsebine:

1* Glow Plug Parkiranje Set Grelec

Opomba:

1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.


  • Deli: Grelec Jedro
  • Posebne Funkcije: Avto Zrak Grelnik Ogrevalne Svečke
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Država/Regija Avto Proizvodnji: KITAJSKA

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno