Iskanje

Avto Zvezdišče USB Avto Polnilec Za Tesla Prenosni Dash Cam Bliskovni Pogon Razširitveno Postajo Za Tesla Model Y Model 3

  • ( 0 Ocene )
  • €11.31
  • €14.13

Opis

Predstavljamo vam naš multi-port rokavice polje pesta z vgrajenim jedro glavni kontrolni čip.Z USB3.0 standarda, to je enostaven za uporabo in ni potrebe, da ga izklopite.Plus, to ne vpliva na videz .Poslovite od nereda z organizirano hub!

Specifikacija:

Ime: Hub Razširitveno Postajo

Material: ABS

Teža: 80 g o

Pakiranje velikost: približno 10*10*8 CM (3.94*3.94*3.15 palčni)

Uporablja modele: Model 3/Y po novembru 21

Opomba: velikost Izdelka/slik, ki so ročno izmerjene in jih, prosim, odpusti mi za malo odstopanja

Seznam Vsebine:

1* Središče Za Razširitveno Postajo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovito Širitev: Rokavice Box USB Hub širi svojo povezovanje s 4 vrata udobno dodajanje več naprav.Ni potrebe, da se odklopite ničesar, ga uporabljajo za nujne primere in ljubitelje vožnje s hitrim in poenostavljen dostop.

2.Instant Media Sharing: souporabljate predstavnostne datoteke brez truda s tem high-speed USB 3.0 vmesnik Škatle za Rokavice Zvezdišče USB.Z enostavno uporabo funkcij, omogoča enostaven prenos podatkov v sekundi.Prenosni design omogoča enostavno premikanje med naprave in delovne postaje.

3.Enostavno za Uporabnike: Ta rokavice box USB hub je enostaven za uporabo in ne zahteva nobene namestitve gonilnikov.Samo priključite in igrajo in uživajo močno združljivost z različnimi pametnimi napravami.To lahko podpira povezavo in identifikacijo več napravah hkrati.

4.Varno Uporabo: Z jedrom glavni kontrolni čip, naše Škatle za Rokavice USB Hub zagotavlja opreme, varnost, ki jih ponujajo hitreje in bolj stabilno prenos in hitro polnjenje.Pametna porazdelitev trenutno zagotavlja nizko porabo energije.

5.Za hitro Montažo: Ni neobičajen zvok med vožnjo z škatle za rokavice USB hub, popolnoma integracijo s avtomobil je izvirne zasnove.Uživajte varno in stabilno polnjenje izkušnjo, ki je bolj priročno, kot kdajkoli prej.


  • Ime Modela: Hub Razširitveno Postajo
  • Element Teža: about 80g
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala: ABS

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno