Iskanje

15Pcs Nogomet Usposabljanja Stožci Plastičnih Stožci Za Nogomet Košarka Usposabljanje Zaprtih Dejavnosti na Prostem

  • ( 0 Ocene )
  • €22.60
  • €34.24

Opis

15Pcs Nogomet Usposabljanja Stožci Plastičnih Stožci Za Nogomet Košarka Usposabljanje Zaprtih Dejavnosti na Prostem

[TRAJNO GRADIVO]Ti usposabljanje oranžna stožci so izdelani iz plastičnega materiala, ki je zelo trmast in ne razpada enostavno, da traja več let.Vsaka stran predstavlja kvadratno osnovo, ki je kot nalašč stojala za vse vrste vadbe.Pokaže štiri luknje izvrtane na vogalih znanja, šport stožci lahko pripeta/zastavili navzdol v tla, če je to potrebno.

[ERGONOMSKA OBLIKA]ste še vedno v skrbeh, plastični stožci zlom in morda rezanje jih, če je vaš otrok pade na?No, naše usposabljanje stožci pogrezne v svoje oblike, tudi če so dobili poteptali ali stisnemo.Svetle barve zagotavlja odlično vidljivost, ki vam pomaga nastaviti meje in spodbuja varno igrajo v vseh vremenskih razmerah.

[VEČNAMENSKI]storži se lahko uporablja za izbor zaprtih prostorih in na prostem dejavnosti, kot so urjenje, usposabljanje na nogomet, košarka, baseball, igre na teme stranke in praznični dogodki, otroci igrajo, drsanje, igranje, izposoja ovira seveda, motorno kolo, usposabljanje, rase RC avtomobili, parkiranje in okretnost praksi, hipodrom, ce, pes usposabljanja, konj usposabljanja.

[KOMPAKTNE VELIKOSTI ]nogomet stožci ukrepi 9 Centimeter visoko,Ti stožci šport košarka so votle v sredini, tako da se lahko stackable skupaj za enostavno in priročno shranjevanje.

[Lahki & Prenosni]Dimnika na vrhu vsakega za enostavno shranjevanje in prevoz.Izdelani za uporabo na katerikoli površini - trave, betona, telovadnice tla, cement, umetno travo in še več.In lahko jih uporabite znova in znova.

Barva: Oranžna

Material: plastika

Velikost: višina: 23 cm

Vsebina Paketa:

15 x nogomet cone

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno