Iskanje

Lasišče Aplikator Glavnik Spodbuja lasnega mešička Aktivnost Celic Lase Krtačo, ki je Primerna za Vsakodnevno Nego Las

  • ( 0 Ocene )
  • €14.60
  • €23.93

Opis

Opis:

Značilnosti:

Spodbuja Rast Las: Rast Las, Glavnik, Ščetka je izdelana z napredno tehnologijo za spodbujanje lasnega mešička aktivnost celic, ki spodbuja zdravo rast las in zmanjšuje izpadanje las.Primerna za moške in ženske, to glavnik, ščetka za učinkovito rast dlak zdravljenja sistema naprave.

Intenzivno Lasišče Massager: Ravnalec za Lase Krtačo funkcije intenzivno lasišče massager, ki pomaga povratne tanjšanje hair.By spodbujanje krvnega obtoka in zagotavljajo blagodejno masažo, spodbuja lasnega mešička pomlajevanje in spodbuja debelejši, bolj zdrave lase.

Dvojno Funkcijo: To Lasišče Aplikator Glavnik ne le, da spodbuja rast las, ampak služi tudi kot izguba las zdravljenja.Združuje prednosti rast las, glavnik, krtača in lasišče massager, zaradi česar je vsestranski orodje za vsakodnevno rutino za nego las.

Primerna za Vsakodnevno Nego Las: rast Dlak Zdravljenja Sistema aparat je namenjen za vsakodnevno uporabo, zaradi česar je priročen in učinkovit za tiste, ki se srečujejo redčenje las in izgube las.Vsebujejo te naprave v vašo dnevno rutino za nego las lahko pomagajo izboljšati zdravje las in spodbuja rast dlak.

Premium Kakovost Načrta: Lase Krtačo je premišljeno zasnovan, da zadovolji potrebe moških in žensk.Narejen je iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trajnost in učinkovitost.S svojo ergonomsko obliko in enostavno uporabo funkcij, zagotavlja udobno in učinkovito nego las izkušnje.

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: Bela, Črna

Velikost: 20*8 CM

Opomba:

Zaradi zaslona svetlobnih učinkov, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačen.

Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite velikost napake.

Paket Vključuje:

1*Rast Las, Glavnik, Ščetka Za

1*Kabel

1*Uporabnik Maunal


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno