Iskanje

Premium Dvojni Zaslon Filter Za Koktejle Kadilec, Stroj iz Nerjavečega Očesa Zaslon Filter, Posodo Za Viski Kadilec 25Pcs

  • ( 0 Ocene )
  • €13.04
  • €16.72

Opis

To je veliko darilo za mož, oče, prijatelji ali sami .Bodo ga ljubi, bodo njihovi prijatelji vse ljubosumen.Kot nalašč za stranke in doma bar.Simple design ponuja vsakomur priložnost, da se strokovni natakar in wow prijatelji na vašem domu bar!prosimo, pogosto prazen opekline zbornica, ne daj v vlažnem mestu.

Naše nerjavečega jekla dvojno-plast materiala, ki zagotavlja, da cocktail kadilec, je bolj trpežne in traja dlje kot eno plast zaslona filtri.

S 5 iz nerjavečega jekla zaslon očesa, ki se lahko uporablja za različne pijače, kot so koktajli, bourbon, viski, in staromoden, koktajli.

Naš zaslon filter, lahko poslovite od enkratno uporabo filtrov in zmanjšati svoj okoljski odtis.Izberite trajnostno in ponovno možnost za čistejši planet.

velikost: 3.4 x 3.4 x 2 cm

Material: nerjaveče jeklo

barva: srebrno

Vsebina Paketa:

25 x Filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno